Follow me:

Tip van de week! #1

Het is woensdag! Dat betekent een nieuwe tip van de week! De allereerste deze keer. Want sinds de lancering van mijn nieuwe blog afgelopen maandag, wordt dit een vaste rubriek. Elke week zal ik een leuke nieuwe, eenvoudige interieurtip geven. De tip van deze week is…

Ga eens ‘outside the box’.

Ik zie en hoor steeds vaker dat mensen bepaalde stappen nemen in het interieur ‘eng’ vinden. Een felle kleur? Een toffe stof? Nee hoor, liever niet. Veel mensen spelen, binnen het interieur, graag op safe. De buffetkast, salontafel, eetkamertafel, tv-meubel en dressoir moeten namelijk exact hetzelfde zijn. De zelfde kleur, met dezelfde afwerking, uit dezelfde serie en winkel.

De kleur geel, zoals besproken in mijn vorige artikel, kan bijvoorbeeld echt niet. Veel te opvallend, als je alles geel decoreert! Maar wat als je nu een klein detail geel toepast? Of een andere kleur die je stiekem erg mooi vindt, maar niet durft toe te voegen. Probeer het eens met kaarsen of een kussentje en kijk wat de kleur doet.

Met deze tip wil ik zeggen, dat er binnen het interieur lef getoond mag worden. Een interieur hoeft niet perse meer voor 20 of 30 jaar vast te staan. Een opvallend kleurtje toevoegen, kan gewoon! (Mits je dit wel subtiel toevoegt.)

Hoe ga jij ‘outside the box’? Of hoe zou jij graag ‘outside the box’ willen?

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply