Follow me:

Tip van de week! #2

Het is woensdag, de week is weer door twee! Dat betekent een nieuwe tip voor deze week. De tip van deze week is…

Laat het interieur leven.

Het woord leven in deze tip, bedoel ik letterlijk. Letterlijk, in de zin van gebruik bloemen, plantjes of in ieder geval iets wat ‘leeft’ en het liefst ook iets wat groen is of bevat.

Een klein bosje bloemen of een leuk vetplantje kan al zoveel meer leven geven aan een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan Kerst. Iedereen (althans bijna iedereen) heeft een Kerstboom in de woonkamer staan. En wanneer alle feestdagen weer voorbij zijn en de Kerstboom toch echt het huis uit moet, missen we allemaal iets. Het is leeg en kaal.

Zet een frisse bos bloemen op tafel. Dit zorgt tevens ook direct voor een Lentesfeer, nu het buiten soms nog hagelt. Liever iets creatiever? Maak een leuke macramé en hang daar een lief hangplantje in.

DSC_0038  DSC_0297

Het kan heel eenvoudig zijn, maar het verandert direct het gehele aanzien van een ruimte. Haal het groen maar naar binnen!

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply