Follow me:

Tip van de week! #3

Oeps! Iets later dan gepland. Hij is er weer. Een nieuwe, hopelijk inspirerende, tip van de week. De tip van deze week is..

Maak van een huis, jouw thuis.

Het zijn de persoonlijke spulletjes die het doen. Zeker wanneer je in een nieuw huis komt. Of het nu nieuwbouw is, of je bent net verhuisd. Je moet wennen en ‘een huis’ voelt niet direct als thuis. Belangrijk is het om het snel eigen te maken. Hiermee bedoel ik dat je er een huiselijke sfeer creëert.

Tip van de week! #3

Dit kan door middel van kaarsjes, kussentjes en plaids. Maar ook door foto’s van jezelf, vrienden en/of familie. Wat ook kan helpen zijn geurkaarsjes of geurstokjes. Een geur kies je meestal op gevoel en is zeer persoonlijk. Wat jij lekker vindt ruiken, kan iemand anders helemaal niet lekker vinden. Wanneer je deze geur in huis brengt kan dit ervoor zorgen dat het huis een thuis wordt.

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren om een thuis te creëren. Zolang je maar bij jezelf blijft. Wat vind je fijn. Wat voelt goed. Waar word je rustig van. Zeker weten, dat het misschien nog kille huis snel jouw eigen fijne thuis is.

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply