Follow me:

Tip van de week! #4

De eerste woensdag in de Lente. Dat betekent een nieuwe tip van de week! Deze week leek het mij leuk om de tip aan te sluiten bij het nieuwe seizoen. De tip van deze week..

Haal de Lente binnen!

Hihi, niet letterlijk natuurlijk. Nou ja, kan eigenlijk ook wel. Lente betekent, bijna zomer, warmere temperaturen, meer en meer zonnestralen oftewel de ‘betere’ tijden. Niets fijner om de Lente ook te laten zien in het interieur. Dit kan heel eenvoudig, door een lekker fel kleurtje toe te passen. In mijn eerste – Tip van de week! – had ik het al over outside the box gaan. Dat kan met de Lente perfect.

Tip van de week! #4

Lente is licht. Lente is felle kleuren. Lente is vrolijkheid. Let maar eens op de paasartikelen in de winkel. Groen, Geel, Oranje. Hoe feller, hoe vrolijker. Ga opzoek naar een fijne, felle, vrolijke kleur. Groen of Geel, het maakt niets uit. Kies bijvoorbeeld kaarsen, want Lente wilt niet direct hoge temperaturen zeggen. ’s Avonds mogen nog best de kaarsjes gezellig aan. Je kunt natuurlijk ook iets als eyecatcher gebruiken. Probeer het eens! En haal de Lente binnen.

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply