Follow me:

Tip van de week! #5

Vandaag een tip, welke ook vandaag meteen van toepassing is. Soms moet je gewoon niet te lang twijfelen. De tip van deze week..

Wacht niet te lang, maar doe het gewoon.

Gisteren zag ik via het Instagramaccount van Silke een superleuk servies voorbij komen. Helemaal leuk! Zwart-wit met verschillende printjes. Nu is mijn vriend niet zo’n enorme fan van zwart-wit, maar ik was direct helemaal verkocht! Dus wat heb ik gedaan, ik ben vandaag meteen naar de winkel gegaan om de kommetjes/schaaltje te halen.

Vandaar de tip van deze week, gewoon doen! Soms wacht je te lang, wanneer je dan eindelijk de beslissing genomen hebt, ben je te laat. Op is op, weg is pech. Daarom ben ik vandaag direct naar de winkel gegaan en wist ik een leuke serie te scoren. Maar goed dat ik ook direct vandaag gegaan ben, want er stond overal maar een ‘serie’ van. (ik bedoel met serie, de verschillende printjes)

Tip van de week! #5

Snel mijn slag geslagen en naar de kassa gegaan. Nu trotse bezitter van de leukste kommetjes van Nederland. Hihih, dat vind ik dan. Helemaal passend bij de tip van deze week!

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

 

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply