Follow me:

Tip van de week! #6

Na heel wat weken stilte, pak ik vandaag mijn – Tip van de week! – weer op. De tip van deze week..

Haal inspiratie uit mooie boeken! 

Soms ben je even inspiratieloos en weet je niet goed meer wat je moet. Je kamer is al honderd keer verbouwd en die ene kamerplant heeft nu echt in alle hoeken al gestaan. Om weer nieuwe energie en inspiratie te krijgen kunnen Instagram en Pinterest enorm helpen! Maar wat ook zeker een aanrader is, is een mooi interieurboek. Al enige tijd stond ‘The Kinfolk home’ op mijn wishlist. Deze week besloot ik hem daadwerkelijk te bestellen. Ik moet hem nog rustig bekijken, maar alleen dat boek in mijn handen hebben geeft al enorm veel energie en inspiratie.

Wil je weten over welk boek ik het heb? Kijk dan eens op mijn Instagram!

Lieefs,

Heb jij nu ook een leuke, inspirerende of creatieve tip van de week? Laat het mij weten en wie weet plaats ik volgende week onder jouw naam, jouw tip! info.mevrouwblond@gmail.com

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply