Follow me:
winnaars always kalanchoe

Een mooie mix kalanchoës: de winnaars!

Vorige week maandag kreeg ik een doos vol verrassingen thuis bezorgd. Sinds vorige week donderdag stond de giveaway online. Vandaag maak ik de winnaars bekend. Heb jij een leuke mix kalanchoës gewonnen? Bekijk snel de winnaars!
slaapkamer kalanchoe winnaarsgekleurde kalanchoe winnaars

Winnaars

Namens Always Kalanchoe mag ik vijf winnaars kiezen. Dat betekent vijf mensen verblijden met een leuke mix van diverse kalanchoë. Ik zag dat het aantal deelnemers bij grotere bloggers zoals; veel woongeluk, PRCHTG, Laura Verschuur en ensuus enorm was. Gelukje als je via mij hebt meegedaan, want op deze manier is de kans veel groter dat je ook daadwerkelijk gewonnen hebt! Daarom maak ik met veel plezier de winnaars bekend.

Gefeliciteerd;

 • Macy Nas [blog]
 • Rineke0806 [instagram]
 • Ronald [blog]
 • Judithmarlene_ [instagram]
 • Wim [blog]

Zouden jullie je naam, adres en mailadres willen doorsturen naar: info.mevrouwblond@gmail.com. Dan komen de mooie mixen zo snel mogelijk jullie kant op!

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

 • Reply Ronald

  Super leuk! Dankjewel! Ik ga je gelijk een mailtje sturen!

  26/01/2017 at 09:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.