Follow me:

Best Nine of 2017

Ook ik besloot mijn Instagram eens door een ‘Best Nine’ app te gooien. Grappig om te zien dat er zo iets anders uit kwam dan ik zelf had bedacht.

Beste Nine hype

Een beetje afgezaagd is het wel de Best Nine app. Maargoed, aan de andere kant is het ook weer leuk om te zien wat ik dit jaar op Instagram met Mevrouw Blond heb bereikt. Vandaar een foto overzicht met je raadt het al, de 9 meest gelikte foto’s van 2017. Nog leuk om extra te weten; Ik plaatste 270 posts op Instagram, totaal kreeg ik 30.4K likes met een gemiddelde van 114 likes per post. Best mooie cijfers, maar het leukste vind ik toch het meer persoonlijk leren kennen van mensen op Instagram. The faces behind the feeds, dat maakt het toch nog nét even meer bijzonder.

bijzettafeltje IKEA styling
Lees hier het bijbehorende blog!

bloomon bos medium
IKEAxHAY design spiegel detail
Lees hier het bijbehorende blog!

olijfboompje binnen
Ypperlig kandelaren IKEA
Lees hier het bijbehorende blog!

Huisjes waxinelichtjes
naturel kleuren slaapkamer
Lees hier het bijbehorende blog!

pilea babies

ShowUp najaar 2017
Lees hier het bijbehorende blog!

Voor 2018

Voor 2018 heb ik al een aantal plannen uitgedacht. Zo wil ik meer publiciteit gaan geven aan mijn freelance werkzaamheden. Ik heb dan ook druk bezig hier goede vorm aan te geven. Daarnaast wil ik vanaf 2018, per seizoen een inspirerende nieuwsbrief aanbieden. Sommige artikelen uit deze nieuwsbrief zullen ook op het blog verschijnen, andere zullen alleen zichtbaar blijven voor ingeschreven leden. (Je kunt je hier nog inschrijven!) Tot slot hoop ik meer tijd te kunnen steken in het maken van nieuwe artikelen, meer teksten, meer foto’s en meer inspiratie.

Fijne jaarwisseling, mijn plannen voor 2018 zijn groots!
Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply