herfsthuis huizemus
Binnenkijken bij..

Binnenkijken bij een kleurrijk herfsthuis in Breda

Ieder seizoen ga ik op zoek naar een huis dat binnen dat seizoen past. Inmiddels is het al een tijdje Herfst, dus daar hoort een binnenkijken bij.. in herfstsferen bij! Kijk je mee?

kussentjes
herfsthoekje
schoolstoeltjes

Warme herfsttinten

Bij de herfst horen warme, diepe kleuren. Tenminste dat is wat ik vind. Het geeft een heerlijke cozy sfeer waardoor je echt het huis niet meer uit wilt. Bij binnenkomst kwam deze fijne, huiselijke sfeer van Yonne direct binnen. Ikzelf ben meer van de lichte kleuren, maar wat is deze combinatie mooi! Yonne volg ik al een tijdje op Instagram (@huizemus) en is een collegaatje van toen wij beide nog bij Omoda werkte. Superleuk om nu eens bij haar binnen te mogen kijken.

vintage kast
plantjes
zithoek

Spullen met een verhaal

Ik denk dat ik Yonne wel tot de koningin van de kringloopvondsten mag benoemen. Zelf wil ik zo graag een keer naar een kringloop, zeker als ik zie hoeveel moois er ligt. Naast de mooiste kringloopvondsten heeft Yonne ook wat familievondsten van haar familie en de familie van haar vriend in huis. Bijvoorbeeld de eetkamerstoeltjes. Yonne vertelde mij dat ze vaak samen met haar moeder en/of zus de kringloopwinkel afstruint. Echt een familiedingetje dus, dat maakt het extra leuk!

nieuwe keuken
keukentafel

De sfeer van kleur

Zoals ik al eerder aangaf vind ik dat kleur wel echt sfeermakers zijn in de ruimte. Al blijf ik wit in een zomerhuis ook ontzettend gaaf vinden. Bij een witte basis maak je ook sfeer met kleuren, alleen dan vaak neutrale kleuren. In het huis van Yonne is vooral sfeer gemaakt door verschillende warme kleuren met elkaar te combineren. Waarbij natuurlijk de warme kleuren van de vintage meubelen niet mogen worden vergeten. Zelfs de keuken is op deze kleuren aangepast!

slaapkamer
blauw op de muur
spaanplaat kast
ton sur ton

Ton sur ton in de slaapkamer

Ton sur ton, oftewel dezelfde kleur dicht bij elkaar. Ik houuu er van! Zo staat op mijn wishlist ook nog een kastje en muur in dezelfde kleur. Bij Yonne is dit al terug te vinden in haar slaapkamer. Ze schilderde een oud (jawel ook een vondst) kastje met muurverf in dezelfde kleur als de muur. Wanneer je voor ton sur ton kiest is dit de allerbeste methode. Oké muurverf op een kastje is meer kwetsbaar. Dus doe dit dan vooral bij een kastje of meubelstuk dat niet heel vaak aangeraakt hoeft te worden.

trap
vaas bloemen
salontafeltjes

Een kleurrijk herfsthuis

Ik denk dat de foto’s verder voor zich spreken als ik zeg dat dit een warm en kleurrijk herfsthuis is. Alles past mooi bij elkaar. Zeker weten dat als je hier op de bank ploft je tijdens de donkere avonden echt niet meer naar buiten wilt. Kaarsjes aan en optimaal genieten! Ohja, Yonne en haar vriend hebben ook 2 katten. Een wilde heel graag model zijn tijdens het fotograferen. Of eigenlijk, scheen de zon heerlijk binnen en bleef hij lekker doorslapen (groot gelijk!).

Lijkt het jou leuk als de volgende binnenkijken bij.. bij jou thuis is? Stuur dan gerust een berichtje! Ik zoek voor de winter nog een op en top winterse woning.

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.