Binnenkijken bij.. Interieur

Binnenkijken in een huis waar het altijd zomer is

Een huis waar het altijd, maar dan ook echt altijd zomer is. Dat wil toch iedereen? Voor deze binnenkijken bij.. bezocht ik een prachtige, lichte woning en niet eens zo gek ver uit de buurt. Klaar voor een overload aan foto’s?


Heerlijk wit

Wit, ik houd er van! Het oogt fris, opgeruimd, clean en geeft een rustige sfeer. In deze jaren ’30 woning in Breda ontbreekt het aan geen enkel detail. Daarnaast zitten er veel verborgen hoekjes in het huis, waardoor het zoveel groter is dan het lijkt. Elke ruimte sluit naadloos aan op de andere, waardoor er een heerlijke zomerse sfeer hangt. Je stapt via de openslaande tuindeuren, zo in de tuin; die net zo feilloos aansluit bij de rest.


Strak, met een boho touch

Ondanks dat wit vaak wordt gezien als steril en sfeerloos, is het in deze woning alles behalve saai en kil. Het vele wit wordt gecombineerd met zachte grijstinten, zwart en natuurlijke materialen zoals riet, rotan, bamboe en eikenhout. Daarnaast staat er in iedere hoek een of meerdere planten, wat perfect matcht bij de rest van het interieur. Want planten in het interieur zijn hip! In de winter wordt vaak de haard aangedaan, waar je zowel vanaf de eettafel als vanaf de bank heerlijk van kunt genieten.


Alles klopt

Ik zei het al eerder, ieder detail klopt. Dit interieur is duidelijk een verzameling van mooie vondsten, vaak zelfs gewoon via marktplaats. Even een likje verf eroverheen en niemand die het nog terug herkent. Het favoriete plekje van de bewoonster is toch wel aan de eettafel, op de hoekbank. Zo kan zij optimaal genieten van haar hele woning, ze kijkt zo naar de woonkamer, maar heeft ook heerlijk zicht op de zonnige tuin. En nog een leuk weetje, alle deuren in huis zijn afkomstig van verschillende adressen. Over ieder detail is nagedacht en aan oog voor styling ontbreekt het zeker niet.
Een eigen plek voor de kinderen

Met 4 kinderen in huis kan het soms best druk zijn, maar daar heeft de bewoonster de perfecte oplossing voor. Zo hebben de kinderen een eigen ruimte in huis (inclusief banken en tv), waar zij heerlijk kunnen zitten. Verder is bij de 2 dochters duidelijk te zien, dat zij de interieurstyling niet van een vreemde hebben. Ik herken helemaal mijzelf er in, hoe ik vroeger alles op mijn kamer maar bleef verschuiven. En de 2 jongens? Die hebben overduidelijk een echte jongens kamer!Dit zomer huis blijven volgen?

Sorry voor de overload aan foto’s, ik kon niet stoppen met fotograferen (en ik kon ook niet kiezen uit welke foto’s ik zou gebruiken). Wil je nu meer van dit fijne huis blijven zien? Volg dan @wonen.met.an op Instagram! Ik waande mij tijdens het fotograferen even in Ibiza. En wat vind jij? Heerlijk toch, zo’n licht zomerhuis! Wat maakt jouw huis een thuis?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.