Follow me:
Bloomon februari

Bloemen waar je blij van wordt

Heb jij het ook zo gehad met het koude weer? Grijze dagen, vroeg donker en temperaturen onder nul. Eerlijk gezegd niet mijn favorieten. Daarom haalde ik een bos met vrolijkheid in huis, direct een klein beetje Lente!
Bloomon bloemen februari

Een half jaar geleden

Aan het begin van mijn stage volgde ik al een hele leuke Bloomon workshop. Ik leerde de werkwijze van Bloomon kennen, hoe zij hun boeketten kiezen en op welke manier zij schikken. Omdat September de eerste (en ook meteen de laatste) keer was dat ik een Bloomon boeket had, vond ik het hoogtijd voor verandering.

Lente in huis

Donderdagavond kreeg ik een kleine bos met Lente binnen, mijn eigen eerste Bloomon bestelling. (Ik vond dat ik deze mezelf wel cadeau mocht doen.) Ik vergat dat ook direct de kou en regen. Met een gratis starters-kit en een vaas kon ik aan de slag. Hoe zat het ook alweer? Gelukkig was ik het nog niet verleerd. Tip: wees niet direct tevreden met je schikking. Ik ben erachter gekomen dat het een tweede keer veel beter gaat én staat! Tadaaa een mooie bos met happiness. Blij word ik er ook echt van. Ben zo benieuwd hoe de bloemen gaan bloeien en hoe deze bos er over een week uitziet.

Bloomon bloemen februari

Bloomon bloemen februari

Ontvang een gratis vaas!

Krijg jij bij het lezen van dit blog ook Lentekriebels? Dan heb ik hier een leuk extraatje! Bestel je eigen bos vrolijkheid en krijg er een gratis vaas bij. Misschien ook leuk om te weten, iedereen die via deze link een bos besteld geeft mij een gratis bos! Dus meld je aan, scoor die gratis vaas en schakel daarna al jouw fans, vrienden en familie in om ook te bestellen, zodat jij ook een gratis bos thuis krijgt.

Want een mooie bos bloemen, daar wordt iedereen blij van, toch?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.