Follow me:
bank detail (2)

Kruip eens lekker op de bank

Ken jij de trend ‘Cocoonen’ al? Iets wat sinds de jaren ’90 al een trend blijkt te zijn. Dit najaar onmisbaar in huis. Ik denk dat ik er wel aan kan wennen!
bank overview
bank detail (2)

Wat is Cocoonen?

Afgelopen week maakte ik de studentkamerquiz van Myhomeshopping. Het resultaat van deze quiz was: Cocoonen. Ik had al wel eens eerder van het woord gehoord, maar nooit echt begrepen waar het voor stond. Na enige research werd mij duidelijk wat het betekend. Geloof mij hier kan iedereen aan wennen. Cocoonen: jezelf terugtrekken in huis en een veilige, gezellige sfeer creëren. Deze herfst stem ik voor!
kussens op bank
rechterhoek bank overview

Wat heb je nodig?

Allemaal leuk en aardig dat ‘cocoonen’, maar wat heb je er allemaal voor nodig? Ik verzamelde mijn favorieten spulletjes op de bank. Kussens en plaids! Ik ben er dol op. (lees: ik heb zoveel plaids dat ik niet weet waar ik ze allemaal moet laten) Een perfecte trend voor mij dus! Nonchalant gooide ik verschillende kussens en plaids op de bank, zette een warme kop thee en deed de verwarming een klein beetje aan. Mijn avondje ‘cocoonen’ kon beginnen!

Een koude wind, regenachtige zondag of gewoon toe aan een avondje niks? Cocoonen is DE trend voor dit najaar. Ik ben er helemaal klaar voor! Jij ook?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.