Follow me:
foto op canvas 600x600

Een canvas herinnering in je interieur

Foto’s maken doe ik eigenlijk elke dag wel. Even snel met mijn telefoon of op een rustig moment met m’n camera. Het schieten van een plaatje is meestal niet het lastigste, maar veel verder kom ik vaak niet. Tot ik laatst een erg leuke vraag kreeg!

foto op canvas werkplek

Foto’s in je interieur

Met foto’s breng je herinneringen zichtbaar tot leven in je interieur. Iets wat er altijd erg leuk uit ziet, maar wel even wat tijd kost. Een foto kiezen, laten afdrukken, wachten tot deze binnenkomt en een leuk plekje vinden om hem op te hangen. Het gaat niet zomaar, maar het geeft altijd wel een leuk effect. Dus toen ik laatst de vraag kreeg of ik een foto op canvas wilde laten afdrukken, was ik erg verrast en blij. Dat leek mij namelijk de beste manier om een zichtbare herinnering in mijn interieur te plaatsen.

foto op canvas in kast
Foto op canvas

Keuzestress

Het kiezen van de foto was nog wel de lastigste klus van het geheel. Ik wist een ding snel zeker; het werd een foto van Terschelling. Ik heb hier als kind vele vakanties doorgebracht en vlak voor ik deze vraag kreeg, was ik daar nog een weekend. Uiteindelijk is het een foto geworden waar alle elementen en herinneringen van Terschelling samen kwamen; de Waddenzee, een pier waar krabbetjes gevangen kunnen worden, het verweerde hout en heel in de verte de veerboot naar het vaste land.

En bestellen maar!

Toen de foto eenmaal was uitgezocht, ging het allemaal erg gemakkelijk en snel. Ik plaatste eenvoudig m’n bestelling en met twee dagen had ik mijn foto al in huis, ideaal! Ik heb zelf uiteindelijk gekozen voor de normale versie, maar je kunt ook kiezen voor een foto in zwart-wit of in sepia. Het formaat van mijn foto is 40x60cm, maar er zijn veel verschillende maten mogelijk.

Bron: in samenwerking met: Canvas Company | Fotografie Amber Ekens

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.