bijzettafeltje IKEA styling
DIY Interieur Slaapkamer

Een keukentrapje als bijzettafeltje

Bijzettafeltje, opstapje, trapje, keukentrapje, bedtafeltje… het kan allemaal! Waar heb ik het nu eigenlijk over? Nou, over een multifunctioneel opstapje, trapje, bijzettafeltje.
bijzettafeltje

IKEA-pakket

Een paar weken geleden bracht ik een bezoekje aan IKEA Breda. Altijd fijn om inspiratie op te doen en te brainstormen over hoe mijn huis er later uit gaat zien. Drie keer raden, ik kan nooit met lege handen die winkel verlaten. Zo ook deze ronde kwam ik weer buiten met een welbekend IKEA-pakket; ietwat onhandig, maar niet zwaar. (De auto was overigens afgeladen met nog heel veel meer, 2 volwassene, 2 kinderen (inclusief kinderzitjes) én een buggy. Wat met vrouweninzicht gewoon prima in de auto paste! En ja; de klep kon zelfs gewoon dicht.)

Vrouwenklus

IKEA maakt het altijd zo gemakkelijk om iets in elkaar te zetten, dat zelfs een vrouw deze klus kan klaren. (Oké, ik moet eerlijk toegeven, de eerste balk had ik dus al verkeerd geschroefd. Dus toen kon ik weer opnieuw beginnen.) Maar na ongeveer een klein half uurtje, of was het driekwartier.. stond het opstapje in elkaar! In de toekomst wil ik de pootjes nog ‘dippen’ in mintgroene verf. Alleen ben ik er nog niet uit hoe hoog deze ‘dip’ moet komen. Vandaar tijd voor de styling..

bijzettafeltje styling
bijzettafeltje

Bijzettafeltje

Het handige van dit opstapje zijn de trede, extra handig wanneer je besluit het als bijzettafeltje te gebruiken. Zo heb je dubbele plankjes om te stylen. Bovenop verzamelde ik m’n favoriete plantje, een kaars en mn favo lippenbalsem. Onder mijn bed ligt een stekkerdoos, dus wanneer mijn telefoon opgeladen wordt kan deze prima bovenop liggen. Doordat de stapel met boeken inmiddels steeds hoger wordt, is de tweede plank een boekenplank geworden.

Komt het opstapje jou bekend voor? Gebruik jij het echt als extra trapje of is het voor jou ook meer een tafeltje?

Lieefs,

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Heleen
    24/07/2017 at 22:15

    Gaaf! En wat heb je dat tof gedaan met die hand. Ik heb ‘m ook en zo had ik ‘m nog niet bekeken 🙂 Thanks voor de inspiratie

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.