Follow me:

Een lichte werkplek in huis

Het kan mij maar niet licht genoeg zijn in de woonkamer, slaapkamer en zo ook het plekje waar ik werk. Nu ik meer thuis werk vond ik het wel zo handig om mijn bureautje weer tevoorschijn te halen. Zelfgemaakt en het blad gepimpt met een nieuw kleurtje.
fijne werkplek

Fijne werkplek

Bij gebrek aan ruimte maakte ik twee jaar geleden een mini bureau. Zo creëerde ik toch een werkplek op mijn kamer, zonder dat er een groot bureau in kwam. (want dat zou never gaan passen.) Op dit moment werk ik veel thuis aan mijn scriptie, maar ook aan mijn blog (en stiekem aan mijn eigen bedrijfje). Daarom is het soms fijn om mijzelf even terug te trekken, om orde op zaken te stellen.

kleurtje op het blad

Kleurtje op het blad

Doordat het bureau gemaakt is van onbehandeld hout, was het blad ietwat viezig geworden. Ik besloot deze te voorzien van een nieuw likje verf. (En wat voor verf, halve middag gezocht op juist die ene kleur te vinden zonder gelijk een 0,5L te hoeven kopen.) Na een laagje of 7/8 waren alle lelijke plekken wel verdwenen en dus klaar om te worden gebruikt.

georganiseerde werkplek
georganiseerde werkplek  vitra toolbox

Georganiseerde werkplek

Meestal als ik aan het werk ben, werk ik hoofdzakelijk op mijn laptop. Toch merk ik bij het schrijven van mijn scriptie dat ik al snel een mooie rommelige bende maak. Boeken, post-it, pennen, markers, notitieblok en een bril; in no time ligt dat mini bureau helemaal vol. Gelukkig heb ik zo’n mega handige (en onwijs toffe) toolbox van vitra, waardoor er snel een georganiseerde werkplek ontstaat.

lichte werkplek bij raam

lichte werkplek

Met het idee dat het bijna lente wordt en de zon (hopelijk) meer gaat schijnen, heb ik mijn kamer verbouwd. Niets fijner om heerlijk in de zon te zitten in plaats van het donkerste hoekje van mijn kamer. Licht geeft mij namelijk energie, waardoor ik veel beter en vaak ook langer geconcentreerd kan doorwerken.

Zo, dit was even een update wat betreft mijn werkplek. Heb jij thuis ook een fijne werkplek? En wat heb jij nodig om het een fijne werkplek te laten zijn?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Sarah

    Wat heerlijk zo’n mini werkplekje in huis. Vind het overigens super leuk gedaan dat lichte kleurtje op je bureautje. Eigenlijk zou je misschien wat plankjes op moeten hangen. Dat je alle spullen echt van je bureau kunt halen en toch lekker dichtbij je hebt.

    07/03/2018 at 16:17
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.