Follow me:
Framkalla poster

Een poster met herinneringen

Alweer een maand geleden dat mijn allerbeste vriendje moest worden ingeslapen. Vergeten doe ik hem nooit! Om de mooiste herinneringen een fijn plekje te geven liet ik een mooie poster maken. Dit ging heel eenvoudig, gewoon via mijn iPhone met een hele toffe app.

Framkalla poster

Herinneringen op beeld

Tegenwoordig zitten de meeste herinneringen in je hart of staat ze op je smartphone of tablet. Toch mogen sommige herinneringen best een mooi plekje krijgen in huis. Ik koos daarom voor een mooie poster van Framkalla. Verzamel jouw meest waardevolle foto’s en upload ze heel eenvoudig door middel van de Framkalla app. Bij mij stonden de meest waardevolle foto’s al op mijn iPhone, waardoor ik deze poster in een handomdraai maakte.

Framkalla poster
Framkalla poster detail

Diverse soorten en maten

Ik koos ervoor om de fijnste foto’s te bewerken tot een mooi vierkantje van 600×600 px en deze allemaal dezelfde zwart-wit filter te geven. Zo creëerde ik een geheel tussen de diversiteit aan foto’s, wat een rustig totaalbeeld geeft. Je kunt zelf uit diverse formaten en soorten kiezen, zelfs losse foto’s zijn mogelijk. Ik koos voor het posterformaat 30x40cm. Dit formaat past namelijk perfect in mijn zwarte lijst.

Framkalla app

Voor altijd

Met deze poster heb ik mijn lieve hondje voor altijd bij mij in de buurt. Het leuke was, de poster werd ook nog eens binnen één week geleverd! (en dat ondanks de feestdagen) Een echte musthave op je telefoon is deze app zeker, je maakt binnen een handomdraai een mooie poster vol herinneringen. Je kunt bijvoorbeeld ook je favoriete Instagramfoto’s laten afdrukken en deze een mooi plekje in huis geven. Of de leukste foto’s van je zoon of dochter in een waardevolle poster. De mogelijkheden zijn oneindig en het bestelproces is eenvoudig, waardoor je snel in het bezit bent van een poster vol herinneringen.

Framkalla heeft mij er in ieder geval als fan bij! Wist je dat je je bestelling eenvoudig via iDeal kunt betalen? En dat Framkalla ook te vinden is op Instagram? Ik ben benieuwd wat jij van de app vindt!

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Rowan

    Wat is het een prachtige poster geworden! Dit zou ik ook wel willen van mijn hond, die is een jaar geleden overleden. 🙁

    09/02/2017 at 22:24
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.