Follow me:

Een vleugje roze in huis

Het nieuwe jaar kon ik natuurlijk niet in gaan zonder verandering in mijn kamer; meer roze in huis. Mijn metertje werkruimte is van plaats gewisseld met de welbekende vakkenkast. Iets meer overzicht én meer ruimte om leuke dingen op en in te zetten. Tijdens het neerzetten van mijn accessoires kwam ik erachter dat er langzaamaan steeds meer verschillende kleuren mijn kamer in komen. Waar vroeger één kleur bij mij erg overheerste, is de afgelopen jaren mijn favoriete kleurenpalet toch verder uitgebreid.
Fotolijsten op bureau

Van blauw naar…

De blauwe muren in mijn kamer zijn een aantal jaar geleden al vervangen door een grijs met witte basis. Met een klein blauw accent, want helemaal afscheid nemen van deze kleur kon ik nog niet. Toch krijgt deze kleur stevige concurrentie van een frisse andere kleur; namelijk roze. Dit was een kleur waar ik echt niks van moest hebben, veel te meisjesachtig. Mocht ik kiezen, dan ging ik altijd voor blauw.

SHOOT het boek
Plankje stijging

… roze meisjesachtig maar stoer

Toch betrap ik mezelf erop dat er steeds meer roze op een subtiele manier mijn kamer insluipt. Naast dat boeken met een roze kaft een meer prominente plek kregen in mijn boekenkast, werd ook de bureaustoel vervangen door een roze exemplaar. Best aanwezig roze, maar eigenlijk valt hij niet extra op. De lichtroze kleur combineert heel fijn met de andere kleuren zoals zwart, wit en (gek genoeg) ook met blauw. Iets wat ik zelf niet had gedacht, maar nu bijna niet opvalt.

Kandelaren op broodplank

Simpel en subtiel

Afgelopen kerst kwam er nog een mooi roze cadeautje bij; een kandelaar van Kinta. Less is more, dat is iets dat zeker geldt voor deze kandelaar. In mijn vorige blog had ik het nog over lichtpuntjes en zo is er weer een bij gekomen. Een simpel maar duurzaam ontwerp dat al mooi is van zichzelf. En dan ook nog in een mooi subtiel roze kleurtje, ik houd er van. Alle roze accenten zorgen samen voor een zachtere basis, iets waar ik erg blij mee ben. Ik ben benieuwd welke roze accessoires er dit jaar nog meer stiekem insluipen.

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.