interieurstyling
Binnenkijken bij.. Interieur Woonkamer

Een woonkamer ensuite

Onlangs deed ik een leuke interieurstyling in een oude woning met een woonkamer ensuite. Stiekem ben ik enorm fan van ensuite deuren, het geeft zo’n fijne, huiselijke sfeer. Extra leuk om hier styling uit te voeren!

interieurstyling woonkamer ensuiteinterieurstyling televisie

Goede voorbereiding is het halve werk!

Al een paar maanden ben ik bezig geweest met de voorbereiding van deze styling. Ik begon met een bezoekje aan de woning in ‘oude staat’. Toen ik binnenkwam zag ik alleen een tafel met zes stoelen, een bank en tv-meubel. Verder was de woning leeg en miste warmte en sfeer. Gelukkig was dit ook de reden dat de bewoner mij om hulp vroeg! Tijdens dit bezoekje heb ik dan ook gevraagd wat hij graag zou willen en welke kleuren hij mooi vond. Na een leuk inventariserend gesprek, wist ik wat ik moest doen!

Sfeerbeeld, productcollage, inkooplijst

Ik stelde een sfeerbeeld op met daarop afbeeldingen die de sfeer uitstraalde. Het is een mannen huis en moest stoer en warm worden, gezelligheid ontbrak er een beetje. Nadat de sfeer bepaald was ben ik producten gaan zoeken die hierbij paste. Een leuk vloerkleed met een dessin, kussentjes en een pladijs voor op de bank en salontafeltjes in ronde vormen. Ik adviseerde wel allemaal ronde vormen te kiezen, maar het verschil te maken door ander materiaal- en kleurgebruik. De productlijst stuurde ik door en ik kreeg al snel appjes met foto’s waarop alle gekochten producten stonden. Superleuk natuurlijk om te zien! Alleen nog even langs IKEA en de styling kon beginnen.

interieurstyling lantaarninterieurstyling salontafelsinterieurstyling kussens plaids

Kussens en kaarslicht

Stoer en warmte, dat stond bovenaan! Door gebruik te maken van matte, zwarte materialen creëerde ik meer ‘stoer’ in de woonkamer. De kussentjes, plaid en kaarsjes zorgde voor (letterlijk) warmte. Ik stylde het af met verschillende soorten plantjes. Groen, kan namelijk zoveel met een ruimte doen! Groen leeft, waardoor de ruimte ook direct meer levend wordt.

Het resultaat is zoveel warmer en gezelliger dan het was, precies wat de bewoner miste en graag wilde!

Lieefs,

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dionne
    04/01/2017 at 11:41

    Het ziet er echt heel mooi en sfeervol uit!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.