Follow me:
foto op aluminium 600x600

Een eigen foto op aluminium

Onlangs plaatste ik een oproep op Facebook en Instagram, met de vraag welke foto je zou kiezen. Zoals beloofd verklap ik in dit artikel mijn keuze! Het gaat namelijk om een foto op aluminium en dat is heel wat toffer dan je misschien denkt!
foto op aluminium overview

Foto op aluminium

Een tijdje geleden ontving ik een leuke mail, met de vraag of ik interesse had in een foto op aluminium. Eerste instantie dacht ik; aluminium? Nee dat is niet echt mijn ding. In m’n hoofd had ik namelijk bedacht dat het er dan uit zou zien als een aluminiumplaat alleen dan met een foto erop gedrukt. Toch besloot ik voor de zekerheid maar even de website te bekijken, maar goed dat ik dat deed.. Zo’n foto ziet er namelijk gewoon supermooi uit, super helder en glanst of weerspiegeld niet.

foto op aluminium op schilderijplank gipskruid detail

Fotokeuze

Toen ik eenmaal besloten had toch te gaan voor een foto op aluminium, werd de keuze nog lastig. Wat ik wel al zeker wist was, dat ik graag een eigen gemaakte foto wilde afdrukken. Zo zou ik sowieso geen problemen krijgen met auteursrechten. Daarbij was ik ook erg nieuwsgierig hoe een eigen foto op 40x60cm formaat eruit zou zien. Ik plaatste een oproepje om hulp bij mijn keuze, de meningen waren zo duidelijk dat ik niet lang hoefde te twijfelen. Ik ging voor mijn gipskruid foto. Uiteraard zelfgemaakt, neutraal van kleur en gemakkelijk te gebruiken. Met deze gedachte liet ik de afdruk maken, want gipskruid kan altijd wel ergens mooi staan.

Bestellen maar!

Fotokeuze gemaakt; het bestellen kon beginnen. Gelukkig werkte dat heel eenvoudig, gegevens invullen, bestelling plaatsen en klaar. Zelfs de levering was supersnel waardoor ik twee dagen later mijn afdruk al in huis had. Dus mocht je nog twijfelen over een foto op aluminium, ik zeg; doen! Ik koos voor wit aluminium, waardoor je niet direct ziet dat het om aluminium gaat. Het formaat is 40x60cm of 60x40cm, want door de gekozen foto kan ik hem op twee verschillende manieren wegzetten.

Bron: in samenwerking met FotoOpAluminium.nl dochterbedrijf van Fotocadeau.nl | Fotografie Mevrouw Blond

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.