ShowUp 2019
Hotspots & Events

Fijne inspiratie tijdens ShowUp 2018

Gisteren bezocht ik de Expo in Haarlemmermeer voor najaarseditie van ShowUp 2019. Kleuren gecombineerd met warme aardetinten, metaal en messing en motiverende sprekers. Dit zijn mijn favorieten…

ShowUp 2019 Jan Agelink

Interieurtrends voor 2019

Het leuke aan ShowUp vind ik toch wel de diversiteit aan sprekers. Zo vertelde Jan Agelink over de interieurtrends voor het komende jaar. Ging Theo-Bert Pot in op vernieuwing in je interieur voor je blog en Instagram. En vertelde Kirsten Jassies over de laatste Instagramtrends. Opvallend: hele fijne nude-tinten die zorgen voor een sterke basis. Combineren mag! En niets is te gek, zolang het maar je eigen stijl is en je jezelf onderscheidt ten opzichte van anderen. Duurzaamheid, recycling en de natuur spelen een belangrijke rol. (Dit werd overigens ook vertelt tijdens de lancering van de nieuwe vtwonen keukencollectie, dus zeker een ding dit seizoen!)

Kinta
Helen B
Valence Design

Unieke producten

Waar ik persoonlijk altijd heel erg blij van word, zijn unieke producten. Hiermee bedoel ik dan producten ontworpen door Nederlandse designers of producten waar een verhaal achter zit. Kinta, Helen B en Valence zijn een van die merken met een bijzonder verhaal. Deze merken zorgen ervoor dat de wereld net een klein stukje beter wordt en dat vind ik een bijzonder en mooi gebaar.

House Doctor collectie 2019
House Doctor najaarscollectie 2018

Warme aardetinten en goudkleurige accessoires

Als ik kijk naar de kleuren zie ik een duidelijke lijn. Veel aardetinten zoals grijs, groen, blauw, zwart, bruin, taupe en terra gecombineerd met messing en verschillende ruwe (vaak zwarte) metaalsoorten. Ohja en natuurlijk hout, rotan en bamboe niet te vergeten! De combinatie van deze kleuren en materialen vind ik fijn. Zeker omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met kleuren. (zoals roze natuurlijk!)

Extra leuk: De Flexa kleur van het jaar 2019, past prachtig in dit kleurenpallet.

Blijven veranderen

Tijdens het bezoek van ShowUp is het wel weer gaan kriebelen. Zal ik dan toch nog een andere kleur of kleuren op de muur smeren? Misschien op zoek naar een ander ledikant of nieuwe posters aan de muur? Zoals Theo-bert al zei; blijf veranderen en vernieuwen. Het hoeft niet groot te zijn, maar kan ook heel simpel met een nieuwe poster of een andere kleur op de muur. Eens kijken wat ik nog kan doen om weer wat vernieuwing toe te voegen. Wie weet geeft dat nog meer inspiratie!

Ben jij ook bij ShowUp geweest? Zo ja, wat is jouw opgevallen, waar werd jij echt blij van?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.