Follow me:

Fijne naturel kleuren, terug naar de basis

Onlangs plaatste ik een artikel over mijn interieur veranderdrang. Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en mijn kamer opnieuw gestijld. Ik ben er nog niet 100% tevreden over en mis ook echt nog iets, maar voor nu is het even goed zo.

Naturel kleuren

Zwart, wit, grijs, natuurlijk groen en licht hout; dit zijn voor mij de basics. De basiskleuren die elk interieur kan hebben. De kleuren die nooit fout zijn en altijd mooi met elkaar in balans hangen. Stiekem kan ik er geen genoeg van krijgen. Rust in de ruimte, geeft rust in het hoofd.

Naturel voor de twijfel

Ik twijfelde zo erg over de kleuren in mijn kamer, dat ik koos van naturel. Even terug naar het kleurloze, rust in de ruimte. Op deze manier hoop ik te achterhalen wat ik nu graag zou willen. Blijven ik hangen in de kleuren die ik al heb, of ga ik op zoek naar iets nieuws en totaal anders? Ik denk er nog even verder over na.

Back to the basics

Tot nu toe bevalt deze naturellook mij wel. Wat mij ook opviel is; dat ik stiekem heel veel basic accessoires heb. Waxinelichtjes, mandjes en het meubilair. Nu wil ik het ladekastje wel graag gaan vervangen voor iets anders. Hiervoor speur ik nog even fijn kringlopen en marktplaats af voor dé perfecte vondst. Voor nu houd ik het nog maar even zo.


Heb jij ook veel naturelkleuren in je interieur? En wat zou jij doen om meer rust en reinheid in een ruimte te brengen?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

 • Reply Verie

  Ik ben dol op basic tinten en interieur. Heerlijk de rust. Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  28/08/2017 at 15:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.