Follow me:
DIY wit veldboeket

Haal groen in huis!

Terwijl heel Nederland Koningsdag 2017 vierde, besloot ik om samen met mijn moeder naar het tuincentrum te gaan. Heerlijk die rust! Zo scoorde ik ein-de-lijk hét plantje. [Zo’n fijne instagrameenheidsworst, maar ik ben blij!]
plant pilea

Instagrameenheidsworst

Ken jij het begrip instagrameenheidsworst al? Zo niet; het gaat hier om iets waar je op Instagram niet omheen kan. En om gezellig bij deze eenheidsworst aan te sluiten, kocht ik ein-de-lijk een plantje die ik al heel lang wilde! Over welk plantje ik het heb? De pannenkoekplant natuurlijk! Ook wel bekend als pilea. Ik kan zeggen; ik heb hem!! En nog voor een heel leuk prijsje ook. Dat gaf de uiteindelijk doorslag om hem nu maar gewoon te kopen. Eigenlijk had ik een ander potje in gedachte, maar ik zal al snel dat dat niet ging passen. Vandaar dat ik besloot er een bijpassend potje bij te kopen. KLAAR! Nu wachten tot ik kan gaan stekken.

plant bambino varenplant olijfboom

Groen = doen!

Zelf ben ik niet heel erg goed met plantjes. Vooral het water geven vergeet ik soms. Hierdoor is een tijdje geleden een van mijn bambino plantjes overleden. Daar baalde ik wel een beetje van, daarom kocht ik vandaag nieuwe. En voor deze ga ik beter zorgen, dat beloof ik! Buiten de bambino plantjes, heb ik nog een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan namelijk; een olijfboompje. Ik moet alleen nog opzoek naar een geschikte mand/zak om hem in te zetten. En hij zal nog wel een paar keer verschoven worden voordat ik dé perfecte plek heb gevonden. Maar voor nu ben ik enorm blij met al dit groen!

DIY veldboeket wit

DIY: wit veldboeket

Houd jij ook zo van veldboeketten? Ik vind ze zo leuk! Al die verschillende bloemen, die desondanks hun verschil zo’n mooi geheel vormen. Het leukste vind ik wanneer ik zelf mijn boeket samenstel. Deze keer koos ik voor wat meer eenheid in kleur en ging ik voor; wit. Wat ik persoonlijk een rustige combinatie vind, met de groene vaas. Samen met mijn moeder zochten we drie verschillende soorten bloemen uit en schikte ik deze in mijn vaas. Ik ben benieuwd hoe de bloemen er in volledige bloei uit gaan zien.

Heb jij ook altijd groen in huis? En is dit dan in de vorm van een plant of bloemen? [Of een combinatie hiervan?]

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Julia

    Ik begrijp je helemaal. Wanneer je zoveel leuke plaatjes van mooie planten in leuke potten voorbij ziet komen, dan wil je ook een plantje! Voorheen was ik helemaal niet van de bloemen of planten. Nu heb ik een aantal grote vazen in huis staan met bloemen! Vind het een heerlijk gevoel wanneer het zonnetje binnen valt en je overal bloemen/planten ziet staan. Aangezien ik zelf geen tuintje heb is dit het beetje groen wat ik in huis kan halen

    11/07/2017 at 09:34
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.