Follow me:
Heart Wood header

Heart Wood; Flexa’s kleur van het jaar!

Onlangs maakte Flexa de kleur van het jaar 2018 bekend. Een kalmerende, serene kleur uit de natuur; aldus Flexa zelf. Ik besloot een wandje in mijn kamer te voorzien van deze Heart Wood kleur.

Heart Wood achter bed

Heart Wood vaas

Nieuw, nieuwer, nieuwst!

Dat de kleur echt heel nieuw is werd al bewezen in de bouwmarkt. Toen ik vroeg naar de Flexa kleur van het jaar kreeg ik al snel ‘Ohh denim drift’ te horen. Zelfs een staaltje van de kleur was nog niet aanwezig. Heel nieuw dus! Normaal ben ik niet zo van de risico’s nemen, maar deze keer dacht ik ach; laat ik het eens gewoon doen. (met het idee dat als het niets mocht zijn er zo weer een nieuwe pot verf gekocht is.)

Kleur is voor mij best een dingetje. Ik ben al snel bang dat het te overheersend is, met deze kleur vind ik dit wel meevallen. Waarschijnlijk komt dit ook omdat de rest van mijn kamer nog steeds heel fijn licht is, dat doet ook zeker iets met de kleur.

Vaas Intratuin heart wood

Nieuwe kleur is nieuwe accessoires

Zo perfectionistisch als ik ben hoort bij een nieuw kleurtje op de muur ook een nieuw kleurtje in accessoires. Bij intratruin scoorde ik (met hele fijne korting) précies een vaas in de kleur van mijn nieuwe favo kussentje. (Hier heb ik Instagram al mee vol gespamt.) Uiteraard koos ik ook bloemen in de juiste kleurtint en haalde ik mooie roze kaarsen.

Heart Wood krukje IKEA

Heart Wood bed

Heart Wood it is

Hoe ik Heart Wood omschrijf? Een bruin, paarsige tint die direct warmte in de ruimte brengt. Voor mijn doen; heftig! Ik ben al in geen jaren meer een donkere kleur op mijn muur gewend. Door de kleur te combineren met warm en pastel roze komt er een totaal andere sfeer naar boven. Mijn kamer ligt op het zuiden en heeft hierdoor heel veel licht. Daar ben ik stiekem best blij om, want anders zou hij voor mij té donker zijn. Voor nu ben ik er tevreden over en laat ik hem zitten. Of dit voor mij een altijd blijvende kleur is.. daar ben ik nog niet over uit.

Wat vind jij van de nieuwe kleur van het jaar? Zou jij deze kleur ergens in huis willen?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

2 Comments

 • Reply Verie

  Super mooi geworden en inderdaad spannend hoe het uitpakt. Alles matcht met elkaar en ik vind de vaas ook super tof en het printje van het konijntje! Hihi..ik vind gewoon alles leuk bij jou! 🙂 Geniet ervan en voor mij nog even geen roze, `k heb net wat donkerblauw op onze slaapkamer toegevoegd,..komt nog een blogbericht over! Fijne week!

  Lieve-groetjes,
  Verie

  25/09/2017 at 10:34
 • Reply Dionne

  Wauw! wat mooie schoenen!

  24/09/2017 at 20:19
 • Leave a Reply