Follow me:
Hema najaarscollectie 2016

Hema najaarscollectie 2016

Oh hema, wat houd ik ervan! Zo leuk vind ik de nieuwe Hema najaarscollectie 2016. Ik kon het daarom ook niet laten om eens rond te snuffelen op de site.
Hema najaarscollectie 2016

Wat een leuke kleuren

Normaal heb ik eigenlijk vrij weinig met kleurtjes. Het liefst houd ik het zo basic mogelijk. Maar de nieuwe Hema collectie heeft dat spontaan veranderd! Ik ben verliefd op de kleurtjes en wil deze graag in mijn appartementje terug laten komen. Vandaar dat ik meteen een collage heb gemaakt, van mijn favorieten items.

Mijn favorieten

Ik heb helemaal verliefd op de kleurcombinatie okergeel, mintgroen en petrol. In de kleding heb ik niet zoveel met okergeel, omdat ik zelf blond ben en mij dat ‘geel’ maakt. Maar voor het interieur vind ik het echt ontzettend gaaf! Een mooie, stoere, sprekende kleurcombinatie. Je snapt natuurlijk wel, dat wordt (letterlijk) hollen naar Hema!

Heb jij de nieuwe najaarscollectie al bekeken? Wat zijn jouw favorieten?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.