Follow me:

Hii Hallo! | Welkom bij Mevrouw Blond

Allereerst, WELKOM! Welkom op mijn blog onder de naam Mevrouw Blond. Op Instagram heb ik het al een tijdje aangekondigd dat er iets ging veranderen. Nou hier ben ik dan! Geheel vernieuwd en een hele andere weg op gegaan. Hoe dat zo komt? 

Stiekem vind ik schrijven al heel lang leuk. Vroeger had ik wel drie dagboeken waar ik hele verhalen in schreef. Mijn moeder heeft deze bewaard en als ik het nu terug lees moet ik er hartelijk om lachen. Nu is het misschien wel de 200ste blog in Nederland en de 1,7 miljoenste van de wereld, ik weet het. Maar na lang nadenken is dit toch echt wat ik het liefste doe. En misschien dat jullie mij voornamelijk kennen van het schrijven over interieur. Nu wil ik dit natuurlijk niet zomaar stopzetten, want interieur is en blijft mijn passie. Ik heb alleen nog wel meer dingen die ik ontzettend leuk vind! Niet alleen interieur maar ook mode, lekkere recepten en kleine uitjes zijn dingen waar ik blij van wordt.

Daarom deze blog! Hier wil ik niet alleen schrijven over interieur, maar ook over alle andere dingen waar ik blij van word. En het leukste zou zijn als ik jou daarmee ook blij kan maken. Want ik word blij van blije mensen. Op Instagram kreeg ik zoveel leuke reacties, wauw dat had ik echt nooit verwacht. Ik heb daar namelijk al een tijdje (hmm misschien net een week) een beetje geheimzinnig gehouden dat er iets ging veranderen, alleen nog niet gezegd wat. Veel reacties bevatte de woorden “follow your heart”, en dat is precies wat ik nu ga doen.

Ik zal jullie niet meteen opzadelen met een bericht van vier kantjes, maar ik zit in ieder geval boordevol inspiratie. En ik hoop dat ik hiermee jullie ook kan inspireren. Heb jij nou zelf iets waarvan je zegt, hier moet meer bekendheid over komen. Stuur mij dan gerust een mailtje! Ik doe graag iets voor een ander en zie het als een soort wisselwerking. Heb jij iets wat een review, promotie of blije tekst verdiend, aarzel niet en mail mij! Ik zal zorgen dat er een heel mooi resultaat achterblijft, jij blij, ik blij!

Lieefs,

p.s. Kijk gerust rond! Onder het kopje “Mevrouw Blond” vind je wat meer informatie over mij. Bij “Contact” staan al mijn contactgegevens zoals mijn Facebook, Instagram en Pinterest. Het kopje “Blog” spreekt voor zich, lijkt mij hihi.

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.