Follow me:
Spiegel IKEAxHAY Ypperlig

IKEAxHAY; spiegel van echt design

Al bijna een jaar ben ik op zoek naar dé perfecte muuropvulling voor een, altijd kale, muur in mijn slaapkamer. Wordt het een schilderij, toch nog een extra plankje of een andere spiegel? Toen ik de welbekende IKEAxHAY collectie zag, was ik er uit! Het is geworden…
IKEAxHAY spiegel

.. een design spiegel

Perfect van formaat, mooi wit (want ja dat kan en blijft altijd) en rond van vorm. Deze mooie spiegel uit de IKEAxHAY Ypperlig collectie. Gespot online, in de catalogus en meerdere malen via Instagram. Doel nummer 2; het zien te scoren van deze spiegel. (Aangezien de voorraden bij IKEA niet heel groot bleken toen de collectie werd gelanceerd.)

IKEAxHAY design spiegel detail
IKEAxHAY gootje spiegel

Inpakken en wegwezen

Handig dat je via de website van IKEA even de voorraad kan checken. Dit deed ik vorige week maandag en er bleken nog 12 stuks op voorraad te zijn bij de vestiging in Breda. Racen dus, want ik wilde dat kale saaie muurtje nu eindelijk eens leuk maken. Zo gezegd, zo gedaan. Spiegel gescoord, ingepakt en zo blij als een klein kind weer richting huis. Handig!! Er zit een klein plankje/gootje onder aan de spiegel hier kun je super handig kleine spulletjes kwijt zoals bijvoorbeeld; een bril, haarband of een kaartje met een fijne quote.

1x boren en hij hangt!

Bevestigen is easy. Nja, ik heb het aan mijn vader overgelaten, want er moet wel een boor bij te pas komen. Gelukkig bevestig je hem eenvoudig met 1 schroef van 10mm. (Al mag hij volgens mn vader over 10 jaar wel het driedubbele waard zijn, zo’n groot gat moest hij boren.) Daar hangt hij hoor, het designersitem. Een fijn roze detail in het gootje voor de match, uiteraard. Nu nog op jacht naar het volgende item wat ik echt nog heel graag van de Ypperlig collectie wil.

Wat vind jij van de collectie van IKEAxHAY? Heb jij al een favoriet op het oog en/of geshopt?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

 • Reply Verie

  Erg mooie spiegel en inderdaad het vakje eronder is super handig! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  17/10/2017 at 13:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.