Follow me:

Inspiratie voor het interieur najaar tijdens ShowUp

Vandaag stond er een uitje op de planning. Wij bezochten namelijk het tweejaarlijkse evenement ShowUp op de Haarlemmer Expo in Vijfhuizen. Wij? Ja dat klopt! Ik ging gezellig op stap met Amber.


Gemist wie Amber is? Lees dan snel haar voorstelblog!

Inspiratie ten top!

Het was voor zowel Amber als mij de eerste keer dat wij ShowUp bezochten. Beide geen idee wat ons te wachten stond. Toen we eenmaal binnen waren en zeer professioneel kaartjes met onze naam en bedrijfsnaam kregen, viel al snel alles op zijn plaats. Overweldigd door de hoeveelheid, standjes, mensen en inspiratie liepen we eerst wat doelloos rond. Er was zoveel te zien, waar moesten we beginnen?! Vandaar dat we besloten te beginnen met een inspirerende talk van Kirsten Jassies over Instagram stories. Dit gaf zoveel verheldering en inspiratie dat ik erover nadenk om iets meer met mijn stories te gaan doen. Alleen weet ik nog niet precies hoe of wat.

Fijne najaarscollectie

Wat mij vooral opviel is dat er heel veel mooie groentinten te zien waren. Zowel in stoffen, als in verf en glaswerk. Natuurlijk blijft het zwart-wit en de fijne pastelkleurtjes. Alleen juist net even dat andere sprong er zeker uit. Persoonlijk werd ik erg blij van de nieuwe collectie van House Doctor. De combinatie van kleuren en materialen, zo warm en sfeervol. [Ik ben fan van het mooie glaswerk én velours kussen.] Daarbij werd er ook veel gebruik gemaakt van messing. Nu hoorde ik toevallig gisteren bij vtwonen weer verliefd op je huis, dat messing het nieuwe koper is. Ik kan daar wel aan wennen. Veel zachter en subtieler, naar mijn mening.

ShowUp de volgende keer..

Ondanks de overweldigende hoeveelheid, zit ik nu boordevol inspiratie. Ik denk dat ik nu al wel bijna zeker weet dat ik ook naar de voorjaarseditie ga. Het is fijn om zoveel mooie spullen in een grote, lichte ruimte bij elkaar te zien. Overweldigend mooi dus eigenlijk.

Ben jij ook naar ShowUp geweest? Zo ja; wat was jouw favoriet?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply