Follow me:
interieur accessoires

Interieur accessoires om eindeloos mee te schuiven

Accessoires, mijn grootste favoriet. Naar mijn mening kun je er niet genoeg van hebben. Het liefst ieder seizoen iets anders. Het leukste? Het eindeloos blijven schuiven en stijlen!

interieur accessoires krukje
interieur accessoires hertenoren

Schuiven maar!

Accessoires zijn mijn favoriet. Ik probeer dan ook om 1x per week alles om te gooien, maar dan ook echt √°lles. Er verdwijnen weer wat spullen in mijn kast en er komen andere spullen weer terug. Als verzamelplek gebruik in mijn bed. Hier leg ik al mijn accessoires neer, waarna ik ze stuk voor stuk een nieuw plekje geef. Opruimen en stijlen, ik word er helemaal ‘zen’ van.

Favoriete accessoires

Onlangs kreeg mijn slaapkamer een mini make-over naar de Flexa kleur van het jaar 2018; Heart Wood. Dit zorgde voor een flinke uitbreiding in mijn accessoires. Mijn favorieten van dit moment zijn; de donker roze en lichtroze vazen en het warm roze velvet kussen. Deze accessoires sluiten mooi aan bij de kleur op de muur, waardoor er eenheid in mijn kamer hangt.

interieur accessoires velvet kussen
interieur accessoires schilderijplankje

Styling details

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om accessoires lukraak bij elkaar te zetten. Zelf denk ik dat nadenken over de juiste compositie een heleboel kan doen. Zo komt elk product veel mooier uit en is er niets wat in een ‘vergeet hoekje’ wegvalt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik over stijling niets binnen mijn opleiding heb geleerd. Al denk ik dat je met de juiste feeling een heel eind komt. Toch lijkt het mij ontzettend leuk om meer over stijling te leren. Dus wie weet in de toekomst nog eens een leuke cursus/avondopleiding volgen.

Heb jij ook favoriete accessoires die telkens terugkomen? Stijl jij ook vaak een ruimte opnieuw of laat je het vaak staat zoals het is?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.