interieur top 3
Interieur

Interieur top 3 2016

2016: Wat een jaar! Het lijkt wel alsof het elk jaar weer sneller gaat. Of hoort dit bij het ouder worden? Deze keer een top 3 met de meest gelezen artikelen van 2016 en mijn kijk op 2017. 
Lentefris! op jezelf wonen

3. Lentefris!

Nog met mijn oude vormgeving schreef ik een fris artikel over de kleur geel. Want ik vond dat je best wel een beetje lef kunt tonen in je interieur. Door de update van mijn vormgeving vallen helaas de foto’s weg en is de link ook een beetje gek. Toch ben ik stiekem nog steeds enorm fan van geel! Aan het begin van het jaar noemde ik het nog een Lente kleur, maar nu aan het einde van het jaar kan deze kleur nog steeds prima. Laat dat geel nog maar even binnen!

2. Op jezelf

In augustus moest ik (tijdelijk) op mijn zelf gaan wonen in verband met mijn stage. Inmiddels zijn de vijf maanden bijna voorbij (lees: ik moet nog 9 dagen stage lopen en dat is het voorbij!), wat gaat het achteraf toch snel. Tijdens het regelen van mijn tijdelijk woonplek kwam ik er al snel achter dat je best wel wat spullen nodig hebt als je op jezelf gaat. En dat er nog veel meer dingen zijn waar je totaal niet over nadenkt als het dan uiteindelijk zo ver is. Daarom beschreef ik in een artikel hoe ik dit heb ervaren en gaf ik enkele tips wat je zeker niet moet vergeten.

interieurstyling interieur top 3

1. Interieurstyling

In oktober besloot ik de stap te zetten en schreef mijzelf in bij de KvK. Wie niet waagt, wie niet wint, toch? Gelukkig kreeg ik al snel een leuke aanvraag voor een interieurstyling bij een familielid. We brainstormde samen over de mogelijkheden, ik maakte een eenvoudige shoppinglist en we shopte samen nog even de laatste items. Uiteindelijk ben ik op bezoek gegaan bij de woning en heb ik de woonkamer ensuite gestyld. Tot slot maakte ik hier foto’s van, om te laten zien en voor mijn portfolio. Ook kwam er een artikel over, welke het meest gelezen werd in dit hele jaar!

2016 vs 2017

Eind 2016 kreeg ik even een bloggersdip. Ik wist niet precies meer wat ik nu wilde en baalde stiekem zo enorm dat sommige blog zulke leuke blog schrijven, reacties krijgen en lezers hebben. (verkeerde insteek natuurlijk, dat zag ik later pas) Ik plaatste een Instagram post omdat ik niet meer wist of ik nu moest stoppen of doorgaan. Daar kreeg ik zoveel lieve reacties, waar zeker een kern van waarheid in zit. Want uiteindelijk moet je toch doen wat je leuk vindt, niet waar? Daarom hoop ik dat ik in 2017 nog meer tijd heb voor mijn blog, want dit is toch echt hetgeen waar ik blij van wordt. Interieur, fotografie en schrijven, drie dingen waarin ik écht mezelf kan zijn en doe wat mijn hart mij ingeeft. En hoe dat in 2017 zal gaan lopen? Ik heb nog geen idee, maar ik weet wel dat ik dit ontzettend leuk vind om te doen!

Dat 2017 maar een mooi interieurvol jaar mag worden!

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.