Interieur

Interieur veranderdrang, maar hoe?

Eigenlijk ben ik de hele zomer al aan het nadenken over wat er in mijn kamer anders kan. Anders kan? Anders moet! Er moet gewoon wat anders, of alles anders of helemaal anders. Probleem: ik weet niet hoe ik het anders wil!

Vrolijke kleurenverzameling

Veranderdrang

Instagram en Pinterest, mijn twee grootste inspiratiebronnen waar ik mij dagelijks uren mee kan vermaken. Alleen de inspiratie is mij momenteel teveel geworden. HELP! Ik weet het gewoon niet meer! Alleen de interieur veranderdrang blijft maar hangen, stiekem wordt het alleen maar erger.

De knoop door hakken!

Er zweven al enkele dagen, uhm weken.. verschillende ideeën door mijn hoofd. De knoop écht doorhakken is alleen nog niet gebeurd. Dan denk ik weer aan kleuren of juist toch neutraal? Misschien moet ik het roze weer terughalen? Al was het okergeel ook wel erg leuk. Maar ik heb zoveel in (mint)groen tinten, anders laat ik dat wel gewoon staan? Of ik maar er een bonte verzameling kleuren van en haal gewoon alles tevoorschijn? Nee, dat is misschien weer iets te druk voor mijn doen.

(mint)Groene verzameling


Oud vertrouwd okergeel en roze

Een riedel aan mogelijkheden

Om de mogelijkheden te visualiseren bedacht ik het volgende; op een vaste plek in mijn kamer maakte ik verschillende stylingsettings. Het zijn er uiteindelijk vier geworden. Want visualiseren helpt nou eenmaal beter om een keuze te maken. Althans dat is wat ik hoop! Dezelfde kleurtinten, geen kleuren, maar basic en naturel. Tot slot alle kleuren door elkaar, is dit het?

Rustig basic en naturel


Hmpff, soms word ik best moe van mezelf, waarom kies ik niet gewoon? Als jij zou mogen kiezen, welke combinatie past dan het meest bij jou? Ben jij meer van de kleuren of ga jij toch voor basic en naturel?

Lieefs,

(Terwijl ik dit artikel typ, hakt mijn hoofd de knoop door; EIN-DE-LIJK.)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.