Interieuradvies

Naast mijn passie voor schrijven en fotograferen, draait mijn leven lang alles al op interieur en wonen. Als klein meisje heb ik regelmatig mijn kamer verandert. Volgens mijn vader is mijn slaapkamer minstens 5 centimeter geslonken van alle verflagen op de muur. 


Gediplomeerd interieuradviseur

Sinds 2014 ben ik officieel gediplomeerd interieuradviseur. 4 jaar lang volgende ik deze voltijd opleiding op het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam. Een vakschool gespecialiseerd in hout, meubel én interieur. Tijdens deze opleiding liep ik o.a. stage bij Rivièra Maison, Lifestyle en Grando Keukens & Bad. Interieuradvies op maat

Ben jij toe aan een nieuw interieur in een bestaand of nieuw huis, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ik help je graag op weg! Door mijn passie voor interieur een brede kennis in o.a. kleuren, materialen en merken kan ik van een huis een thuis maken. Samen werken we aan een ontwerp zodat het past binnen jouw wensen en het uitstraalt wie je als persoon/personen bent. Ik help je graag! 


Interieurstyling die bij jou past

Een woonruimte inrichten is één, je er echt thuisvoelen is twee. Het kan soms best lastig zijn om de juiste accessoires te kiezen. Welke sfeer wil je uitstralen? Wat past het beste bij jou/jullie? Wanneer voelt het écht als thuis? Met de juiste accessoires, op de juiste plek kan ik je helpen meer sfeer in de woonruimte te brengen. Of dit nu de keuken, woonkamer of slaapkamer is. Het geeft een fijn gevoel wanneer jij je in iedere ruimte thuisvoelt. Van een huis naar een thuis

Zou je graag willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. Ik kom graag langs om te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Wat heb ik al gedaan?

  • Interieurstyling eengezinswoning Roosendaal
  • Interieuradvies vrijstaande woning Roosendaal
  • Interieuradvies & – styling vrijstaande woning Zevenbergen
  • Standontwerp & -styling vt wonen & design beurs