vtwonen huis keuken
Binnenkijken bij..

Een kijkje in het vtwonen huis XXL

Misschien ben je er zelf geweest, misschien niet. Maar wat was het vtwonen huis XXL op de vtwonen&design beurs dit jaar tof! Tot in de kleinste details uitgedacht. Helemaal af! Voor mij was dit huis zelfs extra bijzonder dit jaar.

vtwonen huis keuken

Een bijzonder huis

Voor mij was de vtwonen&design beurs dit jaar extra speciaal. Helemaal het supergave vtwonen huis XXL. Waarom? Omdat ik zelf een van de aanspreekpunten in het enige, echte vtwonen huis mocht zijn. Op donderdag en vrijdagavond stond ik met de mooie leren schort aan en hielp ik mensen op weg. Maandagavond heb ik samen met een van mijn stagebegeleiders tot 22.30 gewerkt aan de creditlijsten. Misschien heb je zo’n lijst wel! Daar staan namelijk alle producten uit het huis op. Een zeer bijzondere en unieke ervaring, die ik niet snel ga vergeten.

vtwonen huis keukenwand
vtwonen huis woonkamer

Aan elk detail gedacht

Het enthousiasme was van het hele team stylisten af te lezen. Aan elk klein detail was gedacht. Van werkende televisies in de woonkamer, tot volop groen in de tuinkamer. Echt alles was er! En dan te bedenken dat het hele huis in 3 dagen in elkaar gezet is, om over de styling nog maar te zwijgen. Het stylen van het huis is namelijk in 1 dag gebeurd. Ongelooflijk toch? Ik vind het in ieder geval echt super!

vtwonen huis patio
vtwonen huis kinderkamer

Warme kleuren, mooie materialen

Wat mij vooral opviel waren de warme kleuren. Elke ruimte had zijn eigen kleurcombinatie, maar straalde ook zijn eigen warmte uit. Ik moet eerlijk bekennen, ik ben verliefd op de nieuwe verfkleuren uit de vtwonen collectie! Niks basic kleuren, maar alsnog neutraal en gemakkelijk te combineren. Hetzelfde geldt voor de gebruikte materialen. Leer, velours, novilon, laminaat en zelfs tegels heb ik op verschillende manieren voorbij zien komen.

Ik kan niet anders concluderen dan dat dit XXL huis een groot succes was! Heb jij ook een bezoek gebracht aan de vtwonen&design beurs? En wat vond jij van het vtwonen huis?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.