lentefris
Inspiratie Interieur

Kleur, bloemen en fris beddengoed

Kleur, bloemen en de geur van net gewassen beddengoed zijn de dingen in het interieur die ik persoonlijk enorm fijn vind. Dit alles krijgt in de lente en zomermaanden net iets meer lading. Plaatjes kan ik blijven schieten want het is ein-de-lijk LICHT!

subtiele kleuren
vrolijke subtiele kleuren

Vrolijke, subtiele kleuren

Mijn voorkeur is toch eigenlijk wel zoveel mogelijk basic kleuren. Zwart, wit, grijs of misschien een zachte tint, maar meer liever niet. Toch ben ik in de lente altijd iets ‘uitbundiger’ in mijn kleurgebruik, wel op een subtiele manier uiteraard. Ik probeer hier en daar een accentje toe te voegen, zodat de lente ook echt in mijn kamer wordt gehaald. Een subtiel accentje, want het moet natuurlijk niet té worden voor mij.

verse bloemen

Verse bloemen

Sommige mensen vinden het zonde, een bos bloemen op je kamer dan zie je hem amper? Nou dat is niet helemaal waar. Aangezien ik redelijk wat tijd doorbreng op mijn kamer kan ik er juist extra van genieten. Naast de mooie kleurencombinatie word ik ook gewoon ontzettend blij van bloemen. Ze kunnen een sombere dag weer helemaal goed maken of een goede dag nog net iets beter. (Nu niet allemaal massaal bloemen sturen hoor, want zoveel ruimte heb ik niet haha ;-))

fris beddengoed

Neutraal, fris beddengoed

Ik ben wel van het uitgebreid mijn bed op dekken. Het is zelfs zo erg dat ik dit het liefste zelf doe. Ik heb zo mijn eigen maniertjes, anders ligt het gewoon niet lekker. Dubbele kussens, sierkussens, een plaid op het voeteneind, om over het opdekken zelf nog maar niets te zeggen. Dit moet strak, heel strak, enorm strak. Geen kreukeltje of vouw meer te zien. En niet vergeten die overheerlijke geur als het beddengoed net is gewassen. L.O.V.E it!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.