Follow me:
fotolijst junique konijn

Lente in een fotolijst

Heerlijk die zon, de geur van Lente. Tijd om mijn hert te vervangen voor iets nieuws! Op Instagram vroeg ik al of je enige idee zou hebben welk diertje ik uitgekozen had. Helaas werd het niet geraden, maar ik zal het nu verklappen.
junique poster konijn fotolijstkonijn in fotolijst

In een fotolijst..

Alweer een tijd geleden koos ik een mooie poster uit via Junique; een hert. Nu vind ik deze nog steeds prachtig, alleen dacht ik ja.. voor de Lente zou ik eigenlijk een ander leuk diertje moeten hebben. Zo gezegd zo gedaan! Ik snuffelde wat rond op de website, keek zelfs nog even op andere sites, maar kwam uiteindelijk toch weer terug en maakte mijn definitieve keuze. Wat het is geworden? Een superschattige, lief, klein konijntje! Hij kijkt ook zo schattig, vind je niet?

Hert er uit, konijntje er in

Het konijntje is op dezelfde manier vormgegeven als de poster met het hert. Ik koos alleen deze keer voor een maatje kleiner, dit omdat ik een poster met passe-partout ook altijd erg mooi vind. Gelukje dat het ook net in het passe-partout paste, anders moest ik nog een nieuwe maken. De poster van het hert er uit, passe-partout en de poster van het konijntje er in en tadaaa: Lente in een lijstje!

Ik ben er helemaal blij mee, oogt wel richting Lente toch?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Steffy

    Haha leuk gedaan! Voor elk seizoen en ander dier aan de muur 🙂

    26/09/2017 at 17:07
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.