Inspiratie

Lentefijn tijd voor het posterkonijn!

Jaaaaa LENTE! Oh wat hou ik er van. Helemaal nu aankomende nacht de tijd wordt verzet, wat inhoudt; langer licht! Zoo fijn. Daarom werd het ook weer tijd voor de jaarlijkse posterwissel. 3x raden welk dierenkopje mij nu zit aan te kijken…

poster boven bureau

Posterwissel

Al een aantal jaren wissel ik per 2 seizoenen mijn dierenposter. In de herfst en winter word ik aangekeken door een hert, in de lente en zomer is dit.. Juist een konijn. Nee niet mijn eigen lieve Pien, maar een ander te snoezig koppie. Het is bijna een traditie geworden om per 2 seizoenen de poster te veranderen. Er verandert eigenlijk maar heel weinig, maar toch voelt het alsof ik weer een nieuwe poster heb.

basic zwart-wit

Basic zwart-wit

Kleuren zijn leuk, maar niet te heftig. Gewoon subtiel, niets mis mee. Toch vind ik posters in kleuren erg lastig. Op de en of andere manier ben ik hier altijd zo op uitgekeken. (Oké behalve een IXXI, maar die staat nog op de wishlist.) Daarom heb ik tot nu toe eigenlijk alleen maar basic zwart-wit posters in mijn kamer hangen. Ze zijn neutraal en vallen niet heel erg op. De foutenlijst haalt de basic print juist naar voren, waardoor het beeld juist weer wél opvalt. (Lekker tegenstrijdig, i know!)

hallo haas

Hallo haas!

Dus het is weer tijd dat Bambi in de kast verdwijnt tot de herfst weer begint. Want sinds deze week is het officieel lente en dat betekent; HALLO HAAS! Aangezien het volgende week ook pasen is, zit dit haasje ruim op tijd op zijn plekje. Zo laat die langere dagen, hogere temperaturen en zonnestralen maar komen. Haas en ik zijn er klaar voor!

Wissel jij ook per seizoenen posters? En weet jij toevallig nog een toffe webshop met mooie (strakke) posters?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.