Follow me:
lichtpuntjes in het donker

Lichtpuntjes tijdens de donkere dagen

De donkere dagen zijn weer aangebroken, de wintertijd is weer officieel van start gegaan. In combinatie met de kou niet mijn favoriete tijd van het jaar, maar des te meer reden om er dan toch iets gezelligs van te maken. Tijd voor veel extra lichtjes, kaarsen en andere gezelligheid om deze dagen toch fijn door te komen!

kaarslicht op tafeltje

Verzamelen maar

Van sommige accessoires heb je nooit teveel. Of wel, maar er kan toch altijd meer bij. Om die reden heb ik tegenwoordig ook een redelijke verzameling aan kandelaars en waxinelichthouders opgebouwd. Kleine lichtjes die het allemaal net even wat gezelliger maken en zorgen voor wat extra hygge. Ze zijn vaak niet heel duur, geven snel sfeer aan een ruimte en het zijn altijd leuke accessoires om cadeau te vragen. Genoeg redenen om toch weer op zoek te gaan naar nieuwe lichtpuntjes.

kaarslicht styling
kaarslicht IKEAxHAY

IKEA x HAY

Toen ik de nieuwe collectie van IKEA zag, in samenwerking met mijn lievelingsmerk HAY, was ik snel verkocht. Hoewel ik voor de meeste producten geen ruimte heb in mijn niet al te grote kamer, was ik al te blij toen ik de leuke kaarsenstandaards uit deze collectie voorbij zag komen. Kleine maar stoere kandelaars in wit, grijs en zwart. Leuk detail; aan de zijkant zit een klein handvat waardoor het net kleine kopjes lijken.

kaarslicht detail

Basic of toch kleur?

Ideaal aan deze kandelaars is dat er niet alleen kaarsen in gedaan kunnen worden, maar ook waxinelichtjes. Zo kan ik lekker afwisselen met verschillende lichtjes en op een snelle manier kleur toevoegen. Op dit moment zit er een grijze kaars in, omdat dat de enige was die er nog lag. Door de basic onderkant kunnen er natuurlijk kaarsen in allerlei verschillende kleuren ingedaan worden. Het zal mij niks verbazen als er binnenkort een gekleurde kaars in zit. Oudroze, okergeel of toch groen? Welke zal het worden?

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Ilse_vdvxx

    Ja ze zijn zo leuk hoop ze morgen ook op de kop te kunnen tikken.

    02/11/2017 at 11:03
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.