Mevrouw Blond Kerst
Advent week

Mevrouw Blond telt af tot Kerst!

Jaaa, eindelijk mag ik het delen! Kerst, ik ben er dol op. En dit jaar wordt het aftellen extra leuk. Lees snel verder!
Advent Mevrouw Blond

December is feestmaand

De laatste maand van het jaar is voor mij een feestmaand. Naast dat ik op 13 december mijn verjaardag vier, ben ik ontzettend fan van Kerst. Dit jaar wilde ik hier extra aandacht aan schenken. Daarom wil ik je vragen of je samen met mij mee aftelt tot Kerst? En dat doe je natuurlijk niet zomaar!

In het zonnetje

Webshops, er zijn er zoveel en er komen er ook steeds meer bij. Online shoppen is bijna niet meer weg te denken. Daarom wil ik dit jaar de kleine, zelfstandige webshops uitlichten op een speciale manier. Want door de groei van de hoeveelheid webshops en de grote namen die de kar trekken, worden juist de kleinere shops snel vergeten. Dit jaar ben ik hier steeds bewuster mee om gegaan. Want waarom iets leuks komen via een grote keten, als een kleine ondernemer hetzelfde product verkoopt?

Aftellen tot kerst

Aftellen tot kerst!

Zoals ik al aangaf, ga ik dit jaar op een bijzondere manier aftellen tot kerst. Hoe dann? Ik hoor het je denken. Nou dit gaat als volgt; Vanaf 17 tot en met 24 december komt er iedere dag een toffe winactie online op het blog. Het zijn allemaal producten van de kleine, misschien minder bekende ondernemer. Omdat ik vind dat zij, juist in de decembermaand, wel wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Hoe doe je mee?

Meedoen is super simpel! Iedere dag komt er op mijn Instagram, Facebook én blog om 09.00 uur een nieuwe winactie online. Het enige dat jij dan hoeft te doen is, door middel van een reactie op het blog te laten weten dat je meedoet. Natuurlijk mag je op meerdere blogs reageren! Ben je nu superenthousiast over een bepaalde winactie? Voel je dan zeker vrij om dit ook op social te delen.

Nog even kort samengevat;

 • 17 tot en met 24 december
 • Iedere dag een nieuwe winactie
 • Meedoen kan tot en met 24 december 23.59 uur
 • Alle winnaars komen op 25 december op het blog
 • Vergroot je winkans door ook een reactie op Instagram of Facebook achter te laten of deel op je eigen creatieve manier dat je meedoet met een bepaalde actie

En niet vergeten; alle producten zijn afkomstig van kleine, zelfstandige ondernemers. Want wees eerlijk, juist bij hen shoppen is toch veel waardevoller?

Merry Christmas!

Lieefs,

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marian van Gessel
  23/12/2018 at 10:30

  Super leuk! En wat een mooie producten! Ik ga zeker meedoen!

 • Reply
  Elke Beyers
  10/12/2018 at 22:25

  WoW leuke foto’s. Ik vind de pastelkleuren in je interieur heel leuk. Het roze is niet te vrouwelijk. Het is echt een warme kleur. Leuk dat je een giveaway actie doet! Ik doe graag mee. Zo leer ik wat spulletjes kennen die jij leuk vindt.
  Veel succes nog en keepongoing!

  • Reply
   Anne
   11/12/2018 at 09:04

   Wat leuk om te horen Elke! Superleuk dat je mee gaat doen. Ik heb er zin in. Liefs,

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.