Follow me:
Mevrouw Blond 2018

Over

Hii Hallo, mijn naam is Anne! Momenteel ben ik student hbo Communicatie te Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik de vierjarige mbo opleiding interieuradviseur gevolgd op het Hout- en Meubilerings College te Rotterdam. Buiten studeren, schrijven en interieur vind ik het ontzettend leuk om te fotograferen. Hierbij richt ik mij dan ook voornamelijk op interieur. Alle foto’s die je ziet op dit blog zijn dan ook door mijzelf gemaakt.

Samenwerken

Lijkt het jou leuk om met mij samen te werken? Denk hierbij aan een productreview, fotografie of een ander leuk item. Aarzel dan niet, mail gerust naar info@annevanleent.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Freelance opdrachten

In 2016 schreef ik mijzelf in bij de Kamer van Koophandel. Op deze manier ben ik ook als freelancer in te huren. Interesse in freelance opdrachten en/of betaalde samenwerkingen met Mevrouw Blond? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of mail naar info@annevanleent.nl.

Mediakit

Mocht je interesse hebben in mijn mediakit? Neem dan ook contact op via het onderstaande contactformulier en ik zal je mijn mediakit persoonlijk toesturen.

Mevrouw Blond op social media

Wil je dagelijks geïnspireerd worden? Dan kun je Mevrouw Blond vinden op diverse Social mediakanalen. Mevrouw Blond is te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin’ en is aangesloten bij de Blogsociety

Interieuradvies

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je woonkamer, werkplek of slaapkamer? Ik help je graag! Als afgestudeerd interieuradviseur heb ik een creatieve kijk op het inrichten van ruimtes. Dit doe ik uiteraard helemaal volgens jouw wensen. Liever alleen interieurstyling? Geen probleem! Mail (geheel vrijblijvend) naar info@annevanleent.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.