Instagrammers van de maand
Uitgelicht!

Mijn 5 favoriete Instagrammers #1

Wauw, 5 jaar Instagram en 5 jaar mijn blog. Om dit te vieren wil ik 5 weken lang favoriete Instagrammers uitlichten, waarom?

Bron van inspiratie

Instagram is vanaf het begin al een bron van inspiratie geweest voor mij. Zoals misschien wel vele heb ik volgers die ik met veel plezier volg en ook mensen leren kennen, via Instagram. Daarom wil ik in dit blog 5 Instagrammers uitlichten die ik al 5 jaar lang, met veel plezier volg. Misschien ken je ze al wel, zo niet dan zijn ze zeker het volgen waard!

De volgorde is trouwens geheel willekeurig. Het zijn alle 5 mooie accounts, die mij al 5 jaar lang inspireren.

Baukjesnieder

#1 @baukjesnieder

Baukje is, net als ik, interieurstylist. Haar feed is heerlijk licht, fris met een tikkeltje groen op de juiste plek. Hoe ik Baukje heb ontdekt weet ik eigenlijk niet meer, maar haar feed is voor mij een bron van inspiratie. Ik houd van licht, rust maar wel sfeer en dat heeft Baukjes feed allemaal! Dus ik zeg, volg haar zeker! @baukjesnieder

Miss Jettle

#2 @missjettle

Als er een interieur is waar ik stiekem jaloers op ben, is het het interieur van Mariët wel! Heel veel wit, gecombineerd met de meest mooie pasteltinten. Daarnaast weet zij altijd de tofste behangetjes tevoorschijn te toveren. Naast Instagram heeft Mariët ook haar eigen blog. Wist je dat dit het eerste blog is dat ik ooit ben begonnen met volgen en lezen? Vandaar dat ik haar zeker in mijn top 5 wilde hebben. Mocht je haar nog niet kennen, wat mij bijna onmogelijk lijkt, volg haar dan zeker! @missjettle

Rosa de Vreugd

#3 @rosadevreugd

Het mooie aan het account van Rosa vind ik de rust die het uitstraalt. Daarnaast is haar gehele feed een en al persoonlijkheid. Dit maakt het oprecht en puur om haar te volgen. Zo afentoe hebben we contact via de chatfunctie. Rosa laat zien dat het leven gaat met ups en downs. Ze is haarzelf en laat dit in heel haar feed zien. De kleuren die zij gebruikt zijn licht en pastel, tja nu wel duidelijk dat dat ook mijn favorieten zijn. Wist je dat Rosa een nieuw huisje heeft? Dat gaat voor een overdosis aan inspiratie zorgen! @rosadevreugd

Liefwit

#4 @liefwit

Ik volg Birte al zo lang dat ik haar hele verhuizing ‘heb meegemaakt’. Althans zo voelt het. Het huisje waar ze nu in woont is superleuk ingericht. Zoals je misschien nu wel opvalt ben ik echt fan van de lichte kleuren in feeds, gecombineerd met stoere en/of pastel elementen. Dit zie je ook terug in de feed van Birte. Daarnaast heeft ze een ontzettend leuk hondje, dat zo afentoe de show steelt in haar foto’s. Het is leuk om, door middel van haar feed, bij haar in huis binnen te kijken. Wat mij betreft zeker de moeite waard om te volgen! @liefwit

#5 @jtjejtje

Voor vandaag als laatste de feed van Jacqueline. Bij de feed van Jacqueline krijg ik altijd spontaan een vakantiegevoel. De lichte kleuren, gecombineerd met natuurlijke elementen zorgen bij mij voor een heus Ibiza gevoel. Vaak hoor ik om mij heen dat ze een totaal wit huis kil en sfeerloos vinden. Nou ik kan je één ding vertellen dit is echt niet zo! Volg vooral het account van Jacqueline en dan zul je zien dat wit een prachtige, rustige sfeer uitstralen. @jtjejtje

Shoutout Sunday

In het laatste blog van deze reeks wil ik graag nieuw ontdekte Instagramaccounts uitlichten. Volg je mij of juist niet en is jouw account echt het volgen waard? Repost dan een van mijn foto’s in jouw stories en tag @mevrouwblond. Wie weet ligt ik jouw account dan wel uit in het laatste blog! Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog heel veel meer mooie, inspirerende Instagramaccounts het volgen waard zijn. Ik ontdek ze graag!

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.