mooie interieurs
Uitgelicht!

Mijn 5 favoriete Instagrammers #3

Je herkent het vast wel. Wegdromen bij de mooiste interieurplaatjes op Instagram. Ook ik heb zo mijn interieur favorieten, woningen die zo zijn ingericht dat ik er prima zou kunnen wonen. Ik verklap je welke accounts dit zijn en waarom.

Eigen huis en tuin

Een woning vinden is zo simpel nog niet. Al helemaal niet als je zzp’er bent én er alleen voor staat. Banken geven niet meer zo gul en ook al reageer ik al 1,5 jaar lang op minimaal 5 woningen per week, ook daar ben ik vaak nummer 350+ op de wachtlijst. Misschien komt het doordat ik zoek in de stad (Breda & Rotterdam) of misschien is het mij gewoon nog niet gegund. Ik vertoef dus nog maar bij mijn ouders (weinig keus, helaas), maar droom stiekem wel van mijn eigen fijne plekje.

Dat maakt Instagram zo fijn, ik kan dagelijks wegdromen bij de mooiste interieurs. Daarom vandaag mijn favoriete interieuraccounts. Accounts waarbij ik wegdroom van de inrichting en mijzelf daar ook echt kan zien wonen. Mijn favorieten, op geheel willekeurige volgorde zijn;

Laura Verschuur instagram

#1 @lauraverschuur

Laura is denk ik een van de eerste (grote) accounts die ik al sinds het begin van ‘mijn instagramcarrière’ volg. Wat ik zo fijn vind aan de sfeer in het huis van Laura is de rust die het uitstraalt. De combinatie van natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor warmte en geven de woning sfeer. Mijn favoriet is toch wel deze rotan stoel. Ikzelf heb er ook eentje, maar deze komt nu (nog) niet zo goed tot zijn recht. Daarnaast weet Laura altijd de mooiste kringloopvondsten te verzamelen. Nieuwsgierig naar deze vondsten? Volg @lauraverschuur

Marlies Huisman instagram

#2 @marlieshuismannl

Dan is er ook nog het hele fijne huis van Marlies. De kleurencombinaties die zij gebruikt vind ik echt fantastisch. Zachte kleurtjes worden gecombineerd met aarde tinten. Daarnaast heeft Marlies ook lekker veel licht in huis, wat alles altijd zo vrolijk doet aanzien. Je kunt zien dat over alles tot in de puntjes is nagedacht, iets wat ik zelf ook heel graag doe. Marlies is ook dol op bloemen, net zoals ik. Alleen krijg ik het niet voor elkaar op zulke mooie bossen neer te zetten, die bij Marlies altijd in haar interieur shinen. Wil jij ook meegenieten van die mooie bloemen? Zeker @marlieshuismannl volgen!

Style and Sugar instagram

#3 @styleandsugar

Het huis van Greet is ook echt een plaatje. Weer een combinatie van mooie zachte en natuurlijke kleuren. Volgens mij hebben jullie de match ondertussen al wel door? Ik houd van deze tinten en de combinatie van materialen. Wat ik bij het interieur van Greet zo tof vind, zijn de designitems. Deze zijn zorgvuldig verstopt waardoor ze niet heel prominent aanwezig zijn. Maar een echte kenner ziet direct dat het om een designersitem gaat. Benieuwd over welke items ik het dan heb? Kijk dan op het Instagrammaccount @styleandsugar 

Lieks home instagram

#4 @lieks_home

Jaaa, roze! Een van de redenen dat ik zo’n fan ben van het account van Angelique. Ze gebruikt roze én heeft zelfs een hele roze muur in de woonkamer (hoe tof is dat)! Daarnaast laat Angelique regelmatig plaatjes zien uit haar slaapkamer. De ruimte waar ik het tot op heden alleen maar mee moet doen. Door Angelique krijg ik zoveel inspiratie op het gebied van de slaapkamer maar ook van roze. Want roze is hip en dat vind ik alleen maar leuk. Benieuwd naar de roze muur in Angelique’s woonkamer? Neem dan een kijkje @lieks_home

Wonen met An instagram

#5 #wonen.met.an

En dan nog het huis van Annemiek. Ik was hier afgelopen zomer voor een binnenkijken bij…. Want bij Annemiek is het echt altijd zomer in huis! De lichte kleuren en materialen vloeien feilloos in elkaar over. Ik kon tijdens het maken van de binnenkijken bij… ook niet stoppen met fotograferen. Daarnaast is Annemiek sindskort gastblogger bij Meubeltrack. Maar mocht je dagelijks willen worden geïnspireerd met heel veel, lichte, fijne plaatjes. Volg dan @wonen.met.an  (of lees nog even het blog terug van de binnenkijken bij…)

Shoutout Sunday

In het laatste blog van deze reeks (dat is over 2 weken al) wil ik graag nieuw ontdekte Instagramaccounts uitlichten. Volg je mij of juist niet en is jouw account echt het volgen waard? Repost dan een van mijn foto’s in jouw stories en tag @mevrouwblond. Wie weet ligt ik jouw account dan wel uit in het laatste blog! Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog heel veel meer mooie, inspirerende Instagramaccounts het volgen waard zijn. Ik ontdek ze graag!

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.