Uitgelicht!

Mijn favoriete Instagrammers #4

Wauw, alweer de 4e week dat ik 5 van mijn favoriete Instagrammers uitlicht. Dit keer zijn het Instagrammers waar ik regelmatig contact mee heb via de chat. Eén van de redenen waarom ik Instagram zo leuk vind!

Persoonlijk contact

Ik denk dat meerdere zich wel in het contact kunnen vinden. Een ‘DM’ (direct berichtje) sturen via Instagram is leuk én heel laagdrempelig. Na een aantal gesprekken heb je ook echt het idee dat je iemand kent (leert kennen). Ook ik heb regelmatig leuk contact via de chatfunctie van Instagram. Daarom staat de 4e favorieten in het teken van Instagrammers waarmee ik regelmatig (even) klets.

Ohja, uiteraard weer in geheel willekeurige volgorde! Volg je ze nog niet, dan zijn ze dat zeker waard! Want naast de leuke gesprekken hebben ze stuk voor stuk ook prachtige feeds.

@fijnthuiszijn.nl

#1 @fijnthuiszijn.nl

Stephanie volg ik al superlang! Haar feed is een en al inspiratie. Daarnaast woont Stephanie niet heel ver van mij vandaan, superleuk! Al een hele tijd geleden hadden wij een heel leuk plan, iets met Instagram, een stad en elkaar ontmoeten. Maar beide zijn we nogal erg druk, waardoor het nog steeds niet verder is gekomen dan het idee. Wie weet komt daar nog wel verandering. Wil je dagelijkse wooninspiratie? Volg dan @fijnthuiszijn.nl

@jeannettevanluyck

#2 @jeannettevanluyck

Jeannette leerde ik kennen toen wij beide gastbloggers waren voor Laura’s Blog, onderdeel van @laurasadvies. Jeannette wilde op dat moment heel graag een carrière switch, maar ze wist niet zo goed hoe. Super toevallig dat zij twijfelde tussen een opleiding interieuradviseur of communicatie. (Ik heb beide studies gedaan en wist dus precies wat je zou krijgen.) Zo hebben we regelmatig gekletst over opleidingen, interieur en nog wel veel meer eigenlijk. Inmiddels heeft Jeannette een diploma interieuradviseur, hoe tof is dat! Ben jij fan van een sfeervol en warm huis? Volg dan zeker @jeannettevanluyck

@huisje.in.brabant

#3 @huisje.in.brabant

Nanda leerde ik kennen toen ze nog maar net was begonnen. Ze postte van alles over het verbouwen van haar huisje, in brabant natuurlijk! Daarnaast hebben wij beide een hele grote liefde voor konijnen. Toen ik Pien net had, heb ik Nanda nog wat konijnenadvies gegeven. Kort daarna kwam Jip bij haar wonen. En nu hebben we beide (in dezelfde week!) een babykonijntje gehaald. Lola woont nu bij Jip en ik heb Moos (omdat Pien helaas, veel te jong, is overleden). Zo kletsen wij dus regelmatig over onze beessies. Wil je weten wat Jip, Lola en natuurlijk Nanda dagelijks doen? Volg dan @huisje.in.brabant

@yvette_steskens

#4 @yvette.steskens

Ook Yvette en ik hebben duidelijk één ding gemeen en dat zijn.. jawel; konijntjes! Daar kletsen wij dan ook regelmatig over. Moos was dolbij met zijn kussen en Sep heeft nu ook een heerlijk bedje. Daarnaast het Yvette een heel fijn huisje. De inrichting is supergezellig, uiteraard omdat je op haar foto’s of in haar stories zo nu en dan Se voorbij ziet huppelen. En ja, als mede konijnmama word ik daar heel blij van! Wil jij Sep ook spotten? Volg dan @yvette.steskens

@wolletjebol

#5 @wolletjebol

Ken jij Trijntje al? Trijntje die de meest prachtige wollen (en katoenen!) plaids helemaal zelf breidt. Wauw! Toen Trijntje nog niet zo lang bezig was met dit prachtige vak, heb ik een leuke samenwerking voor haar gedaan. Je leest dat blog trouwens hier. Ik vind het zo tof om te zien hoe goed haar bedrijf gaat. Hoe hard ze is gegroeid en hoeveel ze heeft bereikt in een vrij korte tijd. Heb jij nog geen hand gebreid plaid of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste kleuren en materialen? Volg dan @wolletjebol

Shoutout Sunday

Volgende week is het zo ver! Het laatste blog van deze reeks. Graag wil ik dan 5 nieuw ontdekte Instagramaccounts uitlichten. Volg je mij of juist niet en is jouw account echt het volgen waard? Repost dan een van mijn foto’s in jouw stories en tag @mevrouwblond. Wie weet ligt ik jouw account dan wel uit in het laatste blog! Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog heel veel meer mooie, inspirerende Instagramaccounts het volgen waard zijn. Ik ontdek ze graag!

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.