Follow me:

Een nieuwe interieurfan; even voorstellen

Hoe leuk is het als niet één interieurfan, maar twéé hun passie delen? Interieurfans zijn er namelijk een heleboel, maar soms ontmoet je iemand die nét datgene heeft wat gewoon klikt. Maak daarom snel kennis met de eerste gastblogster van Mevrouw Blond!

Even voorstellen

Hej, hi en hallo! Ik ben Amber en sinds kort gastblogger bij Mevrouw Blond. Op dit moment zit ik in het afstudeerjaar van de opleiding Communicatie. Samen met mijn vooropleiding tot Interieuradviseur zorgt dit voor een fijne en diverse basis waar ik mijn creatieve ei mee kwijt kan. De hele dag in mijn kamer rommelen en het aan het einde van de dag weer op dezelfde manier terugzetten, is geen onbekende actie voor mij. Of juist alles omgooien en verbaasd zijn om alle ruimte die ik opeens heb. Die laatste actie heb ik nog niet heel lang geleden in mijn kamer toegepast. En één meubelstuk kwam daarbij een stuk beter uit de verf.

Een metertje werkruimte

Mijn kamer is niet erg groot, dus er is niet veel ruimte om dingen neer te zetten. Daarom heb ik ook maar een klein bureau, een metertje werkruimte. Meer is het niet. Deze stond eerst in de hoek van mijn kamer, dat paste alsof het ervoor gemaakt was, maar ik kon er verder eigenlijk vrij weinig mee. Mede om deze reden was mijn bureau ook vaak een opslagplaats van kleding en spullen. Heel veel kleding en spullen.

En stylen maar!

Sinds ik het bureau in mijn kamer verplaatst heb, maak ik er veel meer gebruik van. Hij staat nu in het midden van mijn kamer en vangt om die reden ook veel meer licht. Het is hierdoor de ultieme stylingplaats geworden. Een klein vaasje, een stapeltje notitieboekjes en een aantal lichtjes op mijn bureau en het ziet er meteen gezellig uit. Het enige minpunt; als ik toch mijn bureau moet gebruiken om aan te werken, moet ik vaak alles weer anders neer zetten. Een groter bureau is toch iets wat voor de toekomst nog op mijn wishlist staat. Tot die tijd doe ik het gewoon met mijn vertrouwde metertje werkruimte.

Vanaf nu komt er elke eerste dag van de maand een nieuwe blog van Amber online, onder de categorie Amber’s inspiratie! Samen maken wij regelmatig uitjes, dus het kan zijn dat er zomaar een extra blog van Amber verschijnt. Wil je meer over Amber weten? Volg haar dan op Instagram en Pinterest.

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.