Follow me:
kleurtjes

Oh kleurtjes op de muur

Het was weer tijd voor een verandering. Deze keer niet zomaar een. Het vroeg om wat improvisatie, snelle actie en tijdsdruk i.v.m. de vroege donkere avonden. Met het resultaat ben ik in ieder geval heel blij. Een stuk rustigere, meer mijn ding.
oh kleurtjes op de muur

heartwood it isn’t

Nog niet zo heel lang geleden verfde ik een muur in mijn kamer in de nieuwe flexa kleur van het jaar. Voor mijn doen een vrij heftige kleur. Maar héé, wie niet waagt wie niet wint. Ik nam de tijd om er aan te wennen, want zoveel kleur was ik immers totaal niet gewend. Dit heb ik welgeteld 2 maanden volgehouden. Heartwood ins’t it for me.

kleurtjes op de muur

Back to naturel

Doordat heartwood voor mij toch teveel kleur was, wilde ik heel graag back to basic. Een kleur die gemakkelijker te combineren valt met alle accessoires die ik al heb. Het mocht ook wel weer terug naar iets lichter, want dat vind ik fijner voor de foto’s. Toch wilde ik wel iets van kleur in mijn kamer. Het liefst een warme, neutrale tint, het is ten slotte bijna winter en buiten is het al koud genoeg. Eenmaal bij de verfwinkel had ik mijn keus snel gemaakt. Tadaaa!

lambrisering
krans met lambrisering

Lambrisering it is!

Een lichte kleur, maar ook een warme kleur. Hoe kun je dat het beste combineren? Nou dat bleek een stuk eenvoudiger dan gedacht. Ik maakte namelijk een lambrisering. De bovenkant werd mijn oude vertrouwde Histor kleur ‘damp’. Voor de onderkant pakte ik een warme grijs/groenige tint, ook van Histor. Gelukkig dekte deze verf erg goed en was een dikke laag voldoende.

Genieten van de wintertijd

Met deze naturel kleuren heb ik de rust in mijn kamer weer teruggevonden. Mijn zandkleurige gordijnen matchen nu zelfs ook mooi bij de rest. Via bol.com kwam ik terecht bij het superfijne dekbedovertrek van Zensation Monte Carlo. Voordelen: super leuk geprijsd, onwijs zacht, droogt snel en kreukt niet! Mijn doos met accessoires kwam weer van zolder. Na wat schuiven, draaien, in- en uitpakken, ben ik blij met hoe het nu is. En ja ik beloof, voorlopig blijf ik even bij deze kleurtjes op de wand.

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Verie

    Heerlijk het basic kleurtjes op de wand, ik was al benieuwd hoe lang je het zou volhouden. Ik merkte begin de Herfst dat ik ook naar kleur neigde, maar dat ik het voor nu ook weer uit mijn hoofd haal, basic past immers het beste bij mij/ons en daar wordt ik blij van! Geniet ervan!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    27/11/2017 at 09:14
  • Leave a Reply