Follow me:
stijlvol opbergen

Organiseren en opruimen met hoogwaardig design

Ordenen, organiseren en opruimen geven mij rust in mijn hoofd. Misschien ietwat neurotisch, maar wanneer mijn spullen geordend zijn is mijn hoofd dat (vaak) ook. En nu heb ik toch toffe doosjes om dit stijlvol te kunnen doen!
dagelijkse benodigdheden

Ordenen in stijl

Er zijn altijd wel een aantal spulletjes die ik haast dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld mijn ov-kaart, oordopjes, lippenbalsem en huissleutels. Dit wil ik allemaal voor geen goud kwijtraken. Op de vroege ochtend in de stress naar sleutels zoeken, daar wordt niemand blij van. Gelukkig heb ik daar nu een stijlvolle oplossing voor gevonden. Ik ben blij!

stijlvol opbergen eiken
TA'OR opbergen eikenhout

Uniek eikenhout

Ik koos voor de side table trio set in het eikenhout van Orgalux. Door het natuurlijk fineerhout passen deze opbergdoosjes perfect in het interieur. Strak, stijlvol en van uniek design. Ik durf te wedden dat er maar weinig sleutelbossen zijn die in zo’n mooi doosje liggen. Zo hoef ik nooit meer te zoeken en slingert er niets meer in het rond.

houten opbergdoosjes detail

Eenvoudig te stapelen

Wat ook nog enorm handig is, is de antislip laag aan de onderkant. Zo voorkom je krassen en kunnen de doosjes ook niet zomaar ergens vanaf glijden. Daarnaast zijn ze super eenvoudig op te stapelen door het randje aan de onderkant. Ook de deksels hebben zo’n randje waardoor de doosjes altijd naadloos sluiten. (Tenzij je er te veel spulletjes in doet, maar dat lijkt mij logisch.)

spullen ordenen

Klaar? Ordenen maar!

Of ik ze nu naast elkaar zet of opstapel, mijn dagelijkse spullen zijn opgeruimd. Weg uit het zicht, maar toch gemakkelijk te pakken. De grotere doos kreeg een plekje op mijn bureau en is gevuld met allerlei soorten fineliners. De vierkante varianten zijn gevuld met spulletjes die ik dagelijks nodig heb. Ik ben er helemaal blij mee en zie deze doosjes nog een lange tijd hun functie behouden.

Ben jij ook zo van het ordenen? En wat vind jij van producten van natuurlijke materialen in het interieur?

Lieefs,

Bron: in samenwerking met Orgalux | Fotografie Mevrouw Blond

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Dionne

    Oeeeh! Ik hou hiervan. Ziet er heel tof uit en heel handig voor de kleine frutseltjes.

    07/03/2018 at 18:28
  • Leave a Reply