groene gieter 600x600
Interieur

Plantjes water geven in stijl, met een hippe gieter

Joeehoee, vakantie! Dat betekent ein-de-lijk meer blogtijd. (En hopelijk ook een overdosis aan inspiratie om te delen) Zoals ik al eerder op Instagram aangaf, een blog over een interieurstylische gieter. Niet alleen superhandig met al dat groen op mijn kamer, maar hij matcht ook nog eens leuk met mijn accessoires!

Alles wat je water geeft, groeit!

Een tijdje geleden plaatste ik een artikel over groen in huis. Heel leuk al dat frisse groen, maar om ze in leven te houden is water niet geheel onbelangrijk. Wat trouwens heel gek was, tijdens de enorme warme dagen moet ik mijn slaapkamer donker houden; je zou denken al het groen dood? Maar nee! Alles begon als een gek te groeien! Misschien had het te maken met de leuke gieter die ik scoorde bij Marskramer. Ik zocht er namelijk al een tijdje een en opeens liep ik er tegenaan.

groene gieter groene gieter detail

Groene gieter

Al een tijdje zijn mijn favoriete accessoire kleuren diverse soorten groentinten; petrol, mintgroen, donkergroen gecombineerd en licht/zacht blauw. Supertoevallig dat de gespotte gieter precies een van die kleuren was! De gieter is gemakkelijk te vullen en schenkt heel subtiel. (tenzij je hem iets te schuin houdt, ja toen was mn kussen ook nat; oeps) Met een volle gieter heeft zelfs mijn olijfboompje genoeg water voor een week. Door de smalle schenktuit is het heel gemakkelijk om mijn bambino plantjes water te geven, zonder dat het een compleet zwembad wordt.

instagram foto verstopte gieter
Spot de gieter! Ik plaatste deze foto al eerder op mijn Instagram, maar nu weet je nét iets meer over deze interieurstylische gieter. Gebruik jij zelf ook een gieter voor je plantjes? Of krijgen jouw plantjes op een andere manier water?

Lieefs,

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Wouters koen
  19/12/2017 at 17:09

  Waar kan ik dit kopen?

  • Reply
   Anne
   20/12/2017 at 15:52

   Hii Koen,

   De gieter heb ik gekocht bij Marskramer een pannenkoekenplant kun je kopen bij haast alle tuincentra’s. Heb je het antwoord op je vraag gekregen of kan ik je nog verder helpen?

 • Reply
  Julia
  06/09/2017 at 14:58

  Wat een onwijs leuk pannekoekplantje!

 • Reply
  Verie
  13/07/2017 at 19:43

  Super gezellige blog, ik ben je gaan volgen en het gietertje, geweldig!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.