Follow me:
schuiven en stijlen

Schuiven en stijlen in de slaapkamer

Enkele weken gelegen kreeg ik weer last van een “opruimopvlieger”. Alle kasten werden opgeruimd en opnieuw ingedeeld. Eenmaal klaar, was het tijd om ook de meubels in mijn slaapkamer van een nieuwe plek te voorzien.

grijze wand styling

De keuze is géén reuze

Dat ik een mini slaapkamer heb, is inmiddels wel bekend. Grootse verbouw mogelijkheden zijn er (helaas) niet. Toch heb ik weer een nieuwe optie gevonden qua indeling. Perfect is een groot woord, maar het is zeker weer eens iets anders! Zeker gezien het feit dat ik gewoon vrij weinig keuze heb, er toch steeds iets anders van weet te maken.

ladekastje slaapkamer
bamboe trap achter bed

Van het kastje, naar de andere muur

Zo versleept ik eerst alles naar de overloop. Dat is nodig, want anders kan ik met geen mogelijkheid mijn bed draaien. (Plus het is handig, om verdwaalde stofwolken tevoorschijn te toveren, oef wat een boel stof zeg!) Uiteindelijk kreeg het kastje een plekje voor de pas geschilderde muur. Nieuwsgierig naar de kleur? Ik schreef er eerder een blog over. Als laatste haalde ik mijn bamboe ladder weer tevoorschijn en maakte ik een wandvullende stijging achter mijn bed.

bed voor het raam

In een extra warm bed

Praktisch is het niet helemaal, mijn bed zo voor het raam. Maar extra warm, is het zeker! Doordat de verwarming nu steeds vaker even aan gaat, wordt het in mijn gehele kamer veel warmer. Het bed blokkeert namelijk de verwarming niet meer en dat scheelt echt een heleboel. Daarbij gaat het gordijnen opendoen ook een stuk gemakkelijker. Alle kussens opnieuw verzameld en de fijne zondagen extra lang in bed kunnen weer beginnen!

Heb jij ook weleens last van zo’n opruim/verbouw bui? En heb jij dan wel meer opties?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Sophie

    Leuk artikel! Ik zag net zo’n artikel op youtube.

    23/11/2017 at 13:44
  • Leave a Reply