Follow me:
slaapkamer stijling

Slaap lekker met winterse slaapkamer stijling

Terwijl de temperatuur daalt en de eerste sneeuw valt, werd het hoogtijd om mijn slaapkamer in winterse sferen te brengen. Ik moet eerlijk bekennen dat uit bed komen nu wel heel erg lastig is.
beddengoed SNURK winter

Winterse slaapkamer stijling

Vorig jaar schreef ik nog een blog voor Laura’s Blog over sfeer in de slaapkamer. Dit jaar deed ik het weer helemaal anders. Wat heb je nodig om je slaapkamer in wintersferen te krijgen? Dingen die je naar mijn mening niet mag vergeten zijn; warm dekbedovertrek (bijvoorbeeld van flanel), plaids, kussens, dienblad, kaarsen, thee en een mooie winterse tak. Dan is het alleen nog een kwestie van goed stijlen en je slaapkamer geeft een heerlijk, sfeervol winters gevoel.

SNURK beddengoed Furry Friends
SNURK Furry Friends Flannel

Flanel beddengoed

Onlangs kreeg ik van SNURK dit supertoffe dekbedovertrek. Ik koos voor de Furry Friends overtrek in de flanellen uitvoering, omdat dit in de winter extra warm is. (en echt extreeeeeem zacht!) Met het leuke konijntje en eekhoorntje lig ik niet meer alleen. De meeste weten misschien wel dat ik zelf ook een konijntje heb, dus de keuze was snel gemaakt!

rozenbotteltak

Rozenbottel en kaarslicht

Zoals ik op instagram al deelde, was ik al ontzettend lang op zoek naar dé perfecte rozenbotteltak. Zo precies en perfectionistisch als ik ben, was dit een hele zoektocht. Tot ik vorige week de perfecte tak vond in de bloemenwinkel in mijn dorp. Als een kind zo blij met deze mooie tak. Dat ik een verslaving aan kaarsjes en kandelaars heb, is inmiddels wel duidelijk. Dus ik haalde al mijn meest sfeervolle kaarslicht tevoorschijn, wat letterlijk voor warmte zorgt.

Geef jij jouw slaapkamer ook een winterse touch? Zo ja, hoe doe jij dit dan? Ik ben benieuwd!

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Verie

    Geweldig, wat een mooie styling in de slaapkamer, heel sfeervol!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    09/12/2017 at 21:06
  • Leave a Reply