Follow me:
slaapkamer make-over

Slaapkamer make-over; een mini variant

Eens in de zoveel tijd krijg ik verander kriebels. Ik heb het dan niet over mijn accessoires verzetten, want dit gebeurd haast al iedere week. Het gaat om een wat grotere verandering, maar toch benoem ik het tot mini make-over.
slaapkamer makeover plaid

Schuiven maar!

Wanneer ik het heb over een mini make-over, heb ik het ook echt over een mini slaapkamer make-over. Zoals misschien al bekend heb ik niet de allergrootste slaapkamer. Echt veel verander mogelijkheden zitten er helaas niet in. Toch kan ik buiten de bekende optie 1, mijn mini slaapkamer veranderen naar optie 2. Deze optie 2, is zojuist de nieuwe opstelling geworden.

slaapkamer make-over postersslaapkamer make-over kastje

Het kastje naar de muur

Omdat ik eigenlijk maar twee muren heb die ik kan gebruiken heeft hier ook de meeste verandering plaatsgevonden. Zo ging het kastje van muur A, naar muur B en mijn bed ging (uiteraard) van muur B, naar muur A. Zo klaar! Het lijkt makkelijker dan hoe het daadwerkelijk ging. Nu is mijn bed ook niet heel groot, maar een tweepersoonsbed draaien in een mini kamer vraagt het nodige inzicht en sleepwerk. Uiteindelijk is het gelukt en voelt het weer even alsof ik een ‘nieuw’ plekje heb.

slaapkamer make-over Pine

Nieuwe kleurtjes

Het okergeel haalde ik even weg, hierdoor blijven alleen de groen- en blauwtinten over. Stiekem ben ik ook enorm fan van de petrolkleur, al ben ik soms bang dat hij teveel overheerst. Daarom heb ik hem maar heel subtiel toegevoegd, niet teveel is dus net genoeg! Misschien heb je al wel gezien dat ik een nieuw vriendinnetje heb. Haar naam is Pien en ook zij mocht even een kijkje nemen op mijn kamer. Ik denk dat Pien ook fan is van de petrolkleur, wat denk jij?

Hoe zit het bij jou met veranderen? Heb jij wel meer opties of zijn deze ook beperkt?

Lieefs,

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.