Follow me:
vt wonen en designbeurs 2017

Slapen in stijl op de vt wonen en designbeurs

Afgelopen week was het weer zo ver; de vt wonen en designbeurs in de RAI Amsterdam! En ik heb daar ook dit jaar weer een kijkje genomen. Gewoon om te kijken hoe het er dit jaar uit zag en om veel nieuwe inspiratie op te doen. Eén onderdeel in huis viel mij erg op dit jaar. Kijk je mee?

vtwdb vtwonen huis roze

Pretty pink bij vtwonen

Ook dit jaar heeft vtwonen weer groot uitgepakt. Waar voorgaande jaren (zie hier die van vorig jaar) er echt een huis met een verdieping stond, waren dit jaar alle kamers gelijkvloers. De kamer die bij mij het meeste opviel, was de slaapkamer. Hier werden verschillende tinten roze in verschillende materialen gecombineerd met gouden en paarse accessoires. Pluche kussens, een velvet plaid, gouden details en een marmeren nachttafeltje zorgden in combinatie met het roze behang voor een luxe uitstraling. Erg veel roze, maar toch niet overdreven.

vtwdb karwei slaapkamer

Stoer, maar toch luxe

Ook bij de stand van Karwei stond de slaapkamer op een centrale plek. Op een verhoging was in neutrale tinten en met natuurlijke materialen een slaapkamer gecreëerd. Alle witte materialen op en rondom het bed zorgden voor een luxe maar zachte uitstraling. In combinatie met het baksteen-look behang en het bed van pallets zag het er toch erg stoer uit. Ik ben meestal wel fan van een kleurtje in het interieur, maar al deze witte tinten trokken echt direct mijn aandacht.

Twee heel verschillende stijlen, maar toch beide erg fijn. Mijn conclusie; de slaapkamer mag ook echt gezien worden tegenwoordig. Zelfs de ruimte waar je voornamelijk je tijd met je ogen dicht doorbrengt, mag niet meer vergeten worden tegenwoordig. Ik droom nog even verder, misschien dat alle inspiratie nog leidt tot een complete metamorfose…

vtwdb heart wood

Tip van dit jaar

En een tip voor volgend jaar; als je heen gaat om vooral veel foto’s te maken (zoals ik dit jaar van plan was) ga dan niet op vrijdagavond. Tenzij je graag donkere foto’s met veel mensen erop wilt, dan raad ik je de vrijdagavond van harte aan.

Previous Post Next Post

Misschien wil je ook lezen

1 Comment

  • Reply Denise

    Dat oud roze is echt een heerlijke kleur, heel warm. Ik zou het ook graag meer oud roze in huis willen, alleen mijn vriend is daar iets minder dol op! Ook heel tof zo’n rieten lamp in de slaapkamer.

    17/10/2017 at 15:26
  • Leave a Reply