Hotspots & Events

Sneak preview: de nieuwe vtwonen keukencollectie

Deze zomer nam ik even een break, om nu vol energie weer terug te zijn. En hoe! Ik geef een sneak preview van de nieuwe vtwonen keukencollectie. Deze sneak preview bevat enorm veel inspiratie!

vtwonen lancering lunch
vtwonen lunch

De lancering

Afgelopen maandag vond de lancering van de nieuwe vtwonen keukencollectie plaats. In samenwerking met Mandemakers heeft vtwonen twee prachtige keukens onthult. Dit gebeurde in De Zaak in Tilburg, met een klein maar fijn groepje genodigden. En wat je niet anders verwacht bij vtwonen, was zelfs de lunch tot in de kleinste details verzorgd!

En dan nu de grote onthulling…

vtwonen keuken dark oak
vtwonen keuken 2018
vtwonencollectie vintage brons
vtwonencollectie dark oak
vtwonen keuken styling

Keuken Dark Oak

De fronten zijn gemaakt van donker gebeitst houtfineer. Doordat er gebruik is gemaakt van houtfineer zie je alle mooie nerven en patronen in de fronten terug komen. Dit geeft een stijlvolle en unieke uitstraling. Het werkblad is van wit keramiek met een marmerlook en heeft een dikte van 1 centimeter. De kraan is echt mijn favoriet en wordt ‘vintage brons’ genoemd. Ik zou helemaal blij worden van deze warme, sfeervolle keuken! De vanaf prijs voor dit ontwerp ligt op € 17.500,-.

vtwonen keuken black
vtwonen keuken 2018
vtwonencollectie gunmetal
vtwonencollectie black
vtwonen keukencollectie mandemakers

Keuken Black

Voor deze keuken heb je iets meer lef nodig! Al ben ik stiekem al een aantal jaren fan van deze gewaagdheid. Net als bij het Dark Oak ontwerp zijn ook hier de keukenfronten van houtfineer alleen dan in de kleur zwarte klei. De keuken maakt echt zijn statement door niet alleen de zwarte fronten, maar ook een zwart werkblad van zwart keramiek (ook 1 centimeter dik). Zelfs de kraan en de spoelbak sluiten feilloos aan bij de diverse zwarte materialen en tinten en hebben de kleur ‘gunmetal’. Ik zie deze keuken zeker in een mooi, licht huis. De vanaf prijs voor dit ontwerp ligt op € 22.500,-.

Woontrends

Waar het eerst om grote meubelen ging, worden de meubelen nu weer kleiner. Eettafels worden smaller en familie wordt steeds belangrijker. De afgelopen jaren is iedereen vooral veel met zichzelf bezig geweest en nu is er meer behoefte aan samenzijn met dierbaren. Dit is ook terug te zien in de woontrends van komend seizoen. Daarnaast krijgen meubelen ook weer meer waarde, het wordt een onderdeel van het huis en het gezin en is niet ‘zomaar’ een meubelstuk. Hierbij speelt hergebruik en duurzaamheid een grote rol.

Wil je deze prachtige keukens in het echt bewonderen? Je kunt ze zien tijdens de vt wonen & design beurs van 2 tot en met 7 oktober in RAI Amsterdam. Maar als je nu alvast mag kiezen, welke keuken is dan jouw favoriet?

Lieefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.